Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez összejött ) :mit kellett volna csinálnom az első randin? 15/f (folytatás)
Figyelt kérdés
Oda jött hozzánk egy cigány gyerek és elkezdett kötekedni,szitkozódni,meg hogy befosi...és elkezdett ütögetni...2010. dec. 21. 18:10
2/12 anonim válasza:
xarrá veretted magad első randin a csaj előtt? lehet nem kellett volna akkor :D
3/12 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam hogy mit csináltam:Dcsak h ti mit csináltatok volna....a kérdésre!!!
2010. dec. 21. 18:25
4/12 anonim válasza:
hát enyhén állcsúcson vertem volna, és szétrúgtam volna akar a szart. de most komolyan semmit sem csináltál? ez bármennyire is furcsa egy csodálatos lehetőseég lett volna: szétvered, megvéded a lányt és elolvadt volna tőled, te lettél volna a nap hőse.de hát mostmár mindegy
5/12 anonim válasza:
Én nekimentem volna az biztos. Pedig egyébként nem merek kötekedni cigányokkal, de ez kivételes eset.
6/12 anonim válasza:
nem nagyon tudok verekedni,ezért inkább egy székkel,vagy egy élesebb tárgyal ütöttem volna...15.f
7/12 anonim válasza:
megvertem volna a cigányt . belerugtam volna pár jónagyot... de most
komolan te mit csináltál???? mert ha megvert akk gáz vagy ember.
8/12 anonim válasza:
Mivel a lány jelenléte a lényeg akkor tőle függ a válasz. Ha a lány érzékeny típus, akkor odébb kellett volna lépni majd értelmesen megmagyarázni a lánynak, hogy te nem süllyedsz le egy roma szintjére. Ha a lány inkább heves természetű akkor megkellet volna védeni magad, hogy lássa milyen határozott kemény legény vagy. De bármit tettél önmagadat adtad igy eldöntheti tetszik neki vagy sem
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a sok random hős egytől egyik mma-s bajnok vagy csak szimplán az életbe nem bunyóztatok még? Alap esetbe, áll az hogy a becsületemet megvédem max összevernek eltörik kezem, lábam, hát ezt dobta a gép.
DE ha csajjal vagy eléggé alapnak kéne lennie, hogy az Ő biztonsága mindennél fontosabb. Ilyenkor szerintem a legokosabb a ha gyorsan tipliztek, bunyó max akkor ha tényleg dulakodásig fajulna a helyzet, akkor is megmondani a csajnak, hogy azonnal fusson el a fenébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!