Majdnem neki mentem! Mit kellett volna csinálnom? Ilyen anyának gyerek?
Én max. mérgesen néztem volna, mást nem tehetsz, mert még a végén téged is elküld melegebb éghajlatra, holott nem tehetsz semmiről.
Mi a strandon voltunk bár hete, volt mellettünk egy család, 3-4 gyerekkel. Az anyuka azt mondta az 5 év körüli fiának:"Ha nem lenne itt ennyi ember, már megöltelek volna!!!" Elég rémisztő ilyen dolgokat hallani, ők is egy jól szituált családnak tűntek. Szerintem ebben a melegben az emberek jó része meg van kissé zakkanva:((
Lefejelte???
Ha ilyen lenne, tutiszáz odamennék, hogy "Elnézést, mit ártott magának a kislány, hogy ennyire meg kell fejelni?" Beteg az a nő, nem anya....
12:06-os vagyok.
Persze, hogy nem kifogás, de nagy hatással van az emberekre, azt már észrevettem. Jócskán fogy a türelem, amerre járunk, ezt látom. Nem csak roma, hanem látszólag is gazdag családoknál. Úgy beszélnek a gyerekekkel, nem érdekli őket, hogy mellettük emberek állnak, ülnek, hallják.
Csúnyán néztem volna,de mást nem lehet tenni. Nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket,a szülő rajta éli ki,hogy szar az élete. Sajnos ilyennel már találkoztam én is és még így is megszakad a szívem,hogy nincs gyerekem.
19/L
Mit csinálhat szerencsétlen gyerekkel otthon ha az utcán ezt műveli!Én tuti orrba vágtam volna!
Egyszer tanúja voltam hasonló esetnek,ott egy 2 év körüli kislány le ette a ruháját és kapott érte olyan pofont hogy azt hittem leszáll a gyerek feje! Meg is rángattam a drága anyucit!Mondtam neki hogy velem keménykedjen ne a 10 kilós gyerekkel!Azóta messziről kerül de mindig elborul az agyam tőle ha meglátom!
Elég szomorú,sajnos ez a véglet másik fele,amikor a szülők úgy viselkednek egy gyerekkel,hogy az ember zsebében kinyílik a bicska..Az ilyen eseteket minél előbb kéne jelezni a gyámügy felé..
De a másik véglet az amit én látok nap mint nap..
itt kint Angliában nagyon szigorúan veszik a szülői bántalmazást..Ha nyilvános helyen valaki így bánt volna a gyerekével,az valószínű,hogy az éjszakát a fogdában töltötte volna..(nem beszélve a komoly pénzbírságról) Ezért itta szülők nem hogy megütni,de megnevelni sem merik a gyereküket..
A saját szememmel látom azt a reklámot ami a gyereknek szól..Ha úgy érzi,hogy a szülei bántják,ha úgy érzi bajban van akkor hívja fel a telefonszámot,és már mennek is...Sajnos a legtöbb gyerek ha nem kap meg valamit,vagy nem tetszik neki,hogy a szülei rászólnak már telefonálnak is..Ezért szinte mindig találkozol egy fásult,unott arcú anyukával aki mellett torka szakadtából ordít a kölyök,mert nem kapott cukorkát..Vagy látni olyat amikor az apuka csak annyit mond,hogy "csendesen kicsim,nyugi-nyugi"de a leányzó teljes erejéből rugdossa az apját,leköpi,és ordibál..Ez a másik oldala.
Én büntetném mind kettőt..A fejelős anyukát nyilvánosan megaláznám(mondjuk esti híradóban benne lenne a felvétel),a hisztis gyerekeket pedig1 hétre elvinném olyan táborba ahol tanulnának egy kisfegyelmet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!