Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves nöt még megnéznek, vagy már a "felejtös" kategória?
Persze, hogy megnézik a 26 éves nőt! Számomra nagyon is vonzóak. Valamiért bejönnek az idősebb nők, de sajnos még nem volt hozzájuk szerencsém :$
20/f
ugyanmár... húzd ki magad, egyenesen tartsd a fejed, és észre fogd venni, h megnéznek :)
a húszéves öcsém egyszer azt mondta, h "elég gáz, de megbámultam egy csinos nőt, aki már a babakocsit tolta". :) :)
N27
ez egy nagyon buta kérdés!
miért ne vennék észre?? fiatal az még
Egyébként nekem így 30 felé haladva sokkal nagyobb sikerem van a pasik körében mint mondjuk 7-8-10 éve ilyenkor... Egyébként ivarérett kortól számítva elég sok pasas les. Múltkor 17-18 körüli fiúk próbáltak leszólítani...
26 N
végre NŐ!
de minek az álgyűrű?
Még egy 30 éves nő se felejtős, legalábbis nekem nem, de ez inkább a viselkedésétől függ, nem attól hogy hány éves.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!