Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 26 éves nöt még megnéznek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves nöt még megnéznek, vagy már a "felejtös" kategória?

Figyelt kérdés
Nem vagyok asszony tipus, de néha elszontyolodom, hogy ha nem hordanék szimbólikus gyürüt, vajon akkor sem fordulna meg senki fejében, hogy "de jó lenne megismerni" vagy "vajon lenne nála esélyem?".
2012. márc. 1. 15:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Miért ne néznének meg?Küldj egy képet privibe ,had nézzelek meg.:-)37/F
2012. márc. 1. 15:40
 2/20 anonim ***** válasza:

Ugyan már, miért lenne felejtős? Sőt...

Egy 26 éves nőt ugyanúgy megnéz egy 20 éves, 30 éves, 40 éves.. Úgyhogy ne csüggedj

2012. márc. 1. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy szimbólikus gyűrű?Ami hasonlít a jegygyűrűre?
2012. márc. 1. 15:41
 4/20 anonim ***** válasza:
Én 26/F vagyok. Szerinted kiket nézek meg? ;)
2012. márc. 1. 15:44
 5/20 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok, és ne aggódj, a korosztályom elsősorban az ennyi idős nőket nézi meg. Leszólítani nem merünk, de...:D
2012. márc. 1. 15:48
 6/20 A kérdező kommentje:

Pontosan. Nem jegygyürü, de majdnem olyan.

Olvasgatok itt sokszor, és néha úgy érzem, hogy a szerelem, randizás stb kérdéseknél már csak a tizenévesek játszanak, a korombeliek válaszait már csak a konyhai praktikáknál, gyereknevelésnél látom :D

2012. márc. 1. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok. Küldessz magadról egy képet?
2012. márc. 1. 15:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Te hibbant vagy, már bocs! :-P

Én szinte csak 40 feletti nőket nézek meg évek óta, csitri 30 alattiakat egyáltalán nem (nekem 30 alatt minden nő csitri, lehet nekem esni :-P ), 30-40 között, csak ha valamiben nagyon különleges.

37/F

2012. márc. 1. 16:04
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, itt egyenlíti ki magát az egész.

Mert lehet, hogy a lányokat tizen-huszonévesen még mindenki akarja, viszont 30 fele, vagy afölött már senki se. Ellenben a férfivel, akinek tinédzserkorban nehezebb, de 30 fele 16-tól 28-ig minden nő akarja.

Ez van, kezdesz öregedni, szokj hozzá.

2012. márc. 1. 16:15
 10/20 anonim ***** válasza:
26 vagyok, nő. 15 évestől fölfelé pont ugyanúgy megnéznek a pasasok mint régebben.
2012. márc. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!