Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves nöt még megnéznek, vagy már a "felejtös" kategória?
Ugyan már, miért lenne felejtős? Sőt...
Egy 26 éves nőt ugyanúgy megnéz egy 20 éves, 30 éves, 40 éves.. Úgyhogy ne csüggedj
Pontosan. Nem jegygyürü, de majdnem olyan.
Olvasgatok itt sokszor, és néha úgy érzem, hogy a szerelem, randizás stb kérdéseknél már csak a tizenévesek játszanak, a korombeliek válaszait már csak a konyhai praktikáknál, gyereknevelésnél látom :D
Te hibbant vagy, már bocs! :-P
Én szinte csak 40 feletti nőket nézek meg évek óta, csitri 30 alattiakat egyáltalán nem (nekem 30 alatt minden nő csitri, lehet nekem esni :-P ), 30-40 között, csak ha valamiben nagyon különleges.
37/F
Hát igen, itt egyenlíti ki magát az egész.
Mert lehet, hogy a lányokat tizen-huszonévesen még mindenki akarja, viszont 30 fele, vagy afölött már senki se. Ellenben a férfivel, akinek tinédzserkorban nehezebb, de 30 fele 16-tól 28-ig minden nő akarja.
Ez van, kezdesz öregedni, szokj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!