Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit csináljak, nem vagyunk egy "kategória"?
Viszonylag nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen dolgokon keseregj.Amikor én 17 éves voltam, pont ugyanúgy viselkedtem, mint a barátod most, és bevallom oszintén, nem azon gondolkodtam, hogy egyszer elveszem ezt a lányt, akivel éppen voltam.A barátod a kamaszkorát éli, és ezen nem hiszem hogy tudna bárki változtatni.A szerelem meg múlando, ezt mindenki tudja, bár ez állapot kozben ilyesmire nem gondolunk.Szerintem keress egy másik srácot, addig míg o nem nôl ki ebbol az idoszakbol, legalább addig te is bolcsebb leszel az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
27f
ááhh..szerintem is hagyd. nem lenne jó hatással rád, belevinne a rosszba, és (ne haragudj) szerintem ő ha összejönne veled, csak d.gni akarna..ilyen fajta, én tudom.
19/L
Ritka, hogy az ilyen srácok a pillanatnyi boldogság után nem hatalmas fájdalmat okoznak... :S
Tapasztalat. 17/L
Szoval mellette csak annyi szol hogy "tetszik", ellene viszont eleg sok minden.
A "tetszik" nem eleg komoly kapcsolathoz. Meg akkor sem eleg ha a masik is akarna azt a komoly kapcsolatot (bar itt valoszinuleg meg ez sincs meg).
Persze ennyi idosen meg nyilvan nem ferjet keresel vagy idealis tarsat, csak valakit akivel egyutt lehetsz, akivel "tanulhatod" hogy mukodik a parkapcsolat stb. Viszont erre sem hiszem hogy o lenne az alkalmas jelolt.
17evesen sorozni idonkent, esetleg parszal cigit elszivni az teljesen normalis, de rendszeres italozo eletmodot folytatni, az nem. Plane ha a tanulas rovasara is megy mint irtad. Felelotlen, jovokepe nincs, megis mire lenne jo egy ilyen ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!