Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, unalmas vagyok a lányok számára. Mit tegyek?
Ha egy ismeretlen lánnyal beszélgetni kezdek, "csak" hétköznapi témákról tudok elkezdeni beszélgetni velük, mert még nem is ismerem. Pl. hogy hívják, hol lakik, mivel foglalkozik, mi érdekli, stb. De úgy látom a helyzetet, hogy ez a legtöbbnek unalmas, valami amerikai filmbe illő lebilincselő személyiségre várnak, akinek minden szavát nektárként isszák, s én ilyen nem vagyok. Én nem látok magamban nagy hibát, kommunikatív vagyok és tudok jó fej lenni, barátaim is vannak és hobbim is, de úgy érzem, a legtöbb lánynak halál unalmas vagyok. Ha a saját érdeklődésemről kérdeznek, csak nagyon felszínesen merek válaszolni, mert pl. egy átlag zenehallgatót nem érdekel, melyik zenekar kikből áll, ki min játszik, s én pl szeretem a zenét és minden kedvencemről minden apróságot megjegyzek, de már észrevettem, hogy kb azért is furán néznek rám, ha tudom, melyik dal melyik albumon van, meg ilyesmik. Vagy, hiába beszélgetek egy lánnyal aki szeret kirándulni, mert nekik az unalmas, hogy én szeretem tudni, pontosan hol jártam és melyik hegynek mi a neve.
Asszem zavarja őket, hogy nem lazáskodom összevissza, de hát istenem, baj az, ha az ember tud komoly lenni? Nem vagyok mindig az, nyilván, de egy ismeretlennel mit lazázzak, még azt se tudom igazán, ki az. Mit tegyek?
# 20 vagyok
Csupán kíváncsiságból kérdeztem. Az eddigi válaszaid, reakcióid alapján arra következtetek, hogy a gondolkodásodban van a hiba. Ugyanis te azt gondolod magadról, hogy unalmasnak tartanak mások, és amit te magadról gondolsz, azt közvetíted a külvilág felé. Ezt bárki észreveheti a testbeszédedből vagy a másikhoz való hozzáállásodból. Tehát ha ezt a dolgot figyelmen kívül tudnád hagyni, akkor sokkal lazábban menne bárkivel is a beszélgetés. Szerintem ebben van igazság, gondolkozz el ezen, lehet segít egy kicsit előrébb jutnod ettől. Egyébként igazad van abban, hogy egy számodra idegennel először nyilván kissé távolságtartóan viselkedsz, ezzel én is így vagyok, ez normális is. Valóban meg kell egy kicsit ismerni a másikat, hogy eldönthesd, hogy közel engedd-e magadhoz, vagy megtartsd a távolságot. Nálam például a bizalom nagyon kevés ember felé alakul ki azonnal, de akivel szemben ez megtörténik, azzal teljes mértékben közvetlen tudok lenni, szerintem te is hasonló lehetsz. Ellenkező esetben nagyon nehezen, de inkább soha nem valósul ez meg. Egyébként meg vagy elégedve magaddal? Jól érzed magad a bőrödben?
Köszi!
Nem... nem érzem magam jól a bőrömben. De ezt nem szoktam kimutatni. Vannak napjaim, amikor pocsék kedvem van, ez valóban látszik is. De máskor nem.
Azt nem tudom, elégedett vagyok-e magammal. Igazából én direkt élem az életemet úgy, ahogy, tehát erre voltaképp igent mondanék.
Szóval én elégedett vagyok magammal, de nem érzem jól magam a bőrömben, mert mások nem elégedettek velem... kicsit ellentmondásos, de ez az igazság...
#20 & #22 vagyok
Értem az utolsó mondatod. Valóban ellentmondásos, de akkor ez azt jelenti, hogy görcsösen meg akarsz felelni valaki(k)nek? Mi lenne, ha egyszer megpróbálnál úgy közeledni bárkihez is, ahogy azt még soha nem tetted? Feszegesd a határaidat, tegyél meg olyan lépéseket, amiket alapvetően nem tennél, kérdezd a partnert arról ami érdekel vele kapcsolatban, ha pedig olyan témát hozol fel, amire nem szívesen válaszol, arra úgysem fog. Figyeld a környezet reakcióit, hogy egy ilyen fajta viselkedéssel mit váltasz ki az emberekből, mennyivel viszonyulnak hozzád másként.
Hm, feszegetni a haTáraim... nem tudom. Meg lehet próbálni.
Nem úgy megyek oda valakihez, hogy görcsösen meg akarok neki felelni. Valahogy úgy szólítom meg, ahogy én is örülnék, ha engem megszólítanak. Csak azt vettem észre, hogy ez nem túl izgalmas. De megfelelési kényszer szerintem nincs benne, egyszerűen lehangol a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!