Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem, unalmas vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, unalmas vagyok a lányok számára. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha egy ismeretlen lánnyal beszélgetni kezdek, "csak" hétköznapi témákról tudok elkezdeni beszélgetni velük, mert még nem is ismerem. Pl. hogy hívják, hol lakik, mivel foglalkozik, mi érdekli, stb. De úgy látom a helyzetet, hogy ez a legtöbbnek unalmas, valami amerikai filmbe illő lebilincselő személyiségre várnak, akinek minden szavát nektárként isszák, s én ilyen nem vagyok. Én nem látok magamban nagy hibát, kommunikatív vagyok és tudok jó fej lenni, barátaim is vannak és hobbim is, de úgy érzem, a legtöbb lánynak halál unalmas vagyok. Ha a saját érdeklődésemről kérdeznek, csak nagyon felszínesen merek válaszolni, mert pl. egy átlag zenehallgatót nem érdekel, melyik zenekar kikből áll, ki min játszik, s én pl szeretem a zenét és minden kedvencemről minden apróságot megjegyzek, de már észrevettem, hogy kb azért is furán néznek rám, ha tudom, melyik dal melyik albumon van, meg ilyesmik. Vagy, hiába beszélgetek egy lánnyal aki szeret kirándulni, mert nekik az unalmas, hogy én szeretem tudni, pontosan hol jártam és melyik hegynek mi a neve.

Asszem zavarja őket, hogy nem lazáskodom összevissza, de hát istenem, baj az, ha az ember tud komoly lenni? Nem vagyok mindig az, nyilván, de egy ismeretlennel mit lazázzak, még azt se tudom igazán, ki az. Mit tegyek?

2012. febr. 20. 13:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Hát én most csak próbálok találgatni, ezért ne vedd 100%-nak, amit mondok. De megtdusz bízni másban?? Félsz bármilyen csalódástól, kigúnyolástól stb???

Ha most tök új társaságba kellene kerülnöd, ahol nincsenek ott a barátaid, ismerőseid, akkor mi lenne veled?

Máshogy nézel a nőkre, mivel nők, ez normális.

Meg akarsz nekik talán felelni?

Én azt ajánlom neked, hogy kérdezd meg attól, aki unalmasnak tart téged, hogy miért, mire vágyik...

Amíg idegenként gondolsz a másikra, amíg nem bízol meg benne, amig rágódsz, hogy megfelej neki, addig nem fogod magad jól érezni magad és valami sablont fogsz adni.

Ha pedig a másik is hasonlóan viselkedik veled, abból nagyon nehézkes ismerkedés lesz. És többen választják inkább a könyebb utat. Nem tudom, csak gondoltam írok, mert unatkozom:)

2012. febr. 20. 13:41
 12/28 anonim ***** válasza:
De ha igazad lenne, hogy tényleg azt várják az emberek, hogy minden olyan legyen, mint a filmekben, az már elég nagy gáz... De vajon miért csak a nőkre gondolod??
2012. febr. 20. 13:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Hatott rád valamilyen különösebben, amikor azt írtam, hogy csak azért írtam, mert unatkozom?
2012. febr. 20. 13:47
 14/28 anonim ***** válasza:
Az nem zavarja a lányokat, ha unalmas vagy. Még ha ezt is mondja vki, az is csak kamu, és valójában a külsőddel van baja.
2012. febr. 20. 13:50
 15/28 A kérdező kommentje:

Hatott, kicsit, kb azt fejezi ki, hogy téged nem nagyon érdekel a problémám, s ha nem unatkoznál, nem foglalkoznál vele, de nemigen foglalkoztam ezzel.

Új társaságban feltalálom magam, dumálgatok én azzal, aki hagyja, csak ott se érzem, hogy különösebben érdekessé tudok válni. Megfelelni a nőknek nem akarok jobban, mint bárki más... de az igaz, hogy tök idegenekkel nem tudom annyira elengedni magam, de ez normális szerintem.

Szerintem pont az a gond, hogy nem beszélek a nőkkel máshogy és másról, mint bárki mással, és ez az ami uncsi nekik. Úgy közelítek hozzájuk, mint általában egy ismeretlen emberhez.

2012. febr. 20. 13:51
 16/28 A kérdező kommentje:

14. a külsőm az olyan amilyen, ezért lesz*rom...

Azért gondolom, hogy olyannak kell lenni, mint a filmekben, mert az olyan típusú fickók az általam látott társaságok középpontjai...

2012. febr. 20. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
És ha ezekhez a fickókhoz oda mennél beszélgetni, akkor mi történne? Szerinted?
2012. febr. 20. 13:58
 18/28 anonim ***** válasza:
Ember, átérzem a problémád. Hasonló szokott nekem is lenni.
2012. febr. 20. 14:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi történne. Miért?
2012. febr. 20. 14:17
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hány éves vagy és hol laksz ha szabad tudni?

2012. febr. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!