Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem, unalmas vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, unalmas vagyok a lányok számára. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha egy ismeretlen lánnyal beszélgetni kezdek, "csak" hétköznapi témákról tudok elkezdeni beszélgetni velük, mert még nem is ismerem. Pl. hogy hívják, hol lakik, mivel foglalkozik, mi érdekli, stb. De úgy látom a helyzetet, hogy ez a legtöbbnek unalmas, valami amerikai filmbe illő lebilincselő személyiségre várnak, akinek minden szavát nektárként isszák, s én ilyen nem vagyok. Én nem látok magamban nagy hibát, kommunikatív vagyok és tudok jó fej lenni, barátaim is vannak és hobbim is, de úgy érzem, a legtöbb lánynak halál unalmas vagyok. Ha a saját érdeklődésemről kérdeznek, csak nagyon felszínesen merek válaszolni, mert pl. egy átlag zenehallgatót nem érdekel, melyik zenekar kikből áll, ki min játszik, s én pl szeretem a zenét és minden kedvencemről minden apróságot megjegyzek, de már észrevettem, hogy kb azért is furán néznek rám, ha tudom, melyik dal melyik albumon van, meg ilyesmik. Vagy, hiába beszélgetek egy lánnyal aki szeret kirándulni, mert nekik az unalmas, hogy én szeretem tudni, pontosan hol jártam és melyik hegynek mi a neve.

Asszem zavarja őket, hogy nem lazáskodom összevissza, de hát istenem, baj az, ha az ember tud komoly lenni? Nem vagyok mindig az, nyilván, de egy ismeretlennel mit lazázzak, még azt se tudom igazán, ki az. Mit tegyek?

2012. febr. 20. 13:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom barátom...Pedig én szeretem az okos embereket.

Szerintem egy normális kapscolatban két ember nem tekinti egymás unalmasnak, vagy elkerülendőnek csak azért, mert éppen nem beszélgetnek, nincs téma stb..

Az a gond, hogy valamiért aggódsz vagy szorongsz amikor velük kell beszélned és azt hiszed, hogy emiatt uncsi vagy és lehet kicsit furcsa is vagy emiatt, hogy így lekorlátozod magad.

2012. febr. 20. 13:06
 2/28 A kérdező kommentje:
Valóban szorongok kicsit, de többeket kérdeztem és nem látni.
2012. febr. 20. 13:09
 3/28 anonim ***** válasza:
A másik pedig, hogy amikor angy beszélnél valamiről, amit szeretsz biztos ilyesmik vannak a fejedben valami maitt, hogy unalmas másnak. Bár ha te csak egy dologról beszélnél órákig egy olyan embernek, akit rohadtul nem érdekel az a téma, akkor az picit elunhatja magát. De joga van témát váltani... Egyszerűen hülye kis sözöntlény nagyon sok ember, akik nem szeretik a tudást, az információt stb..
2012. febr. 20. 13:09
 4/28 anonim ***** válasza:

Milyen vagy, amikor komoly vagy?:)

Mit értessz komolyság alatt?

És amikor nem vagy komoly, akkor milyen vagy?

Szoktad felhőtlen jól érezni magad?

És amikor így részletezed a hegyeket, hogy 1922 -ben ez meg az, akkor azt miért szoktad mondani?? Mert érdekesnek gondolod?

2012. febr. 20. 13:18
 5/28 A kérdező kommentje:

Hát mert minden ember szeret az őt érdeklő dolgokról beszélni. De mondtam, hogy rövidre fogom és nagyon meggondolom, miről szóljak bármit is.

Nem tudom, milyen, ha komoly vagyok. Olyan :)

Ha nem vagyok komoly, akkor hülyéskedem meg viccelődök.

Felhőtlenül vidám nem szoktam lenni.

2012. febr. 20. 13:22
 6/28 Diavolino44 ***** válasza:

A sport nagyon sok-mindenre gyogyszer!

Valtozik a tested gondolkodasod minden!

2012. febr. 20. 13:26
 7/28 anonim ***** válasza:

És a haverjaiddal is így részeltesen beszélsz?

Vagy velük miről szoktál beszélni?

Próbálj meg arra koncentrálni, hogy nem nővel vagy és nem kell őket máskét kezelni. Max egy kicsit.

Én sem szoktam felhőtlen boldog lenni. Akkor sem, ha jó kedvem van, ha mondjuk viccelődöm. Nem érzek boldogságot.

Talán te is ilyen vagy. És ez látszik...

Komolyak vagyunk. Intelligensek vagyunk. És valamiért az emberek soka csak vihogni szerete ebben az ál boldogságban. Vihogni meg főleg ostobaságon lehet. De te nem tudsz ostobának kinézni, mert okos vagy és amit teszel nem biztos, hogy jó fejségként jön le, hanem elhiszik az emberek és nem tudom...

2012. febr. 20. 13:27
 8/28 A kérdező kommentje:
Ezekkel nem tudok mit kezdeni, én sportolok is. Mitől van, hogy azok, akik úgy viselkednek, mint én, számomra nem unalmasak?
2012. febr. 20. 13:28
 9/28 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van. A széleslátókörűség és a funkcionáló agy nem trendi manapság.
2012. febr. 20. 13:29
 10/28 A kérdező kommentje:

7. hát a barátaimmal is szoktunk komoly dolgokról beszélni, attól függ melyiküket mi érdekli jobban.

De az nem igaz, hogy nem vihogok, mert tudok nagyon durván hülyeségeket beszélni és kell is ahhoz, hogy kiengedjem a gőzt :)

De szerintem a lányoknak nem vihogás meg komolyság kell, hanem valami lebilincselő személyiség. Én meg én vagyok, nem lebilincselő.

2012. febr. 20. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!