Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valakinek számítanak még a belső értékek?
Huhh, ezt nekem mondtad???:O Mert ezek a jelzők inkább anyádra illenének és nem rám...;)
De köszi, máris sokkal jobb hogy egy ilyen visszamaradott idióta, mint te, kiakadt 2 mondatomra.xDD ehezis csak gratulálni tudok.:"D Bravo bravo. Én nem egyedül fogok, a gép előtt rohadva meghalni, csak azért mert olyan "érdekes" felfogásom van (te helyedben);) És üdvözlöm anyádat:* xd
Fogadni merek te is egy olyan elkényeztetett tini vagy. Biztos a szäros segged alá tolnak mindent a szüleid meg a faszid, akit te valamilyen ajándékért cserébe leszopsz minden este.
Te ne indulj ki anyámból, mert ő egy különb, szorgos asszony volt ellentétben veled te szemét.
Halott? akk bocsi. Nemtudtam, azt tiszteletben tartom.
De az nem azt jelenti, hogy te nem vagy egys s*ggfej, nem tudod, megérteni hogy nem feltétlen a csajok hibája, hogy nem kellesz a kutyának se...Mindent másra fogsz, mpst a csajokra, hogy mind ilyenek, hát te biztos annyira jól tudod xDDD hát attól még, hogy neked azok jönnek be, akik általában ilyenek (plázacicák pl) attól még ne általánosíts, mert érdekes, szinte mindenki tud találni egy nőt magának. Szerinted te miért nem? Megmondom neked, azért, mert egy ilyen bunkó, általánosító, alsófél vagy vagy;) Senkinek sem kell egy ilyen az oldalára...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!