Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a csajoknál csak a belső értékek számítanak? (bőrülés, klíma, kivilágított piperetükör, stb. )
Ha fel vannak egyesek háborodva, hogy csak a pénz kell sok nőnek akkor ne ajánlgassanak senkinek, hogy támogatna lányt egy kis "kedvességért".
Kérdező, te szerintem valami riba@ncgyűjtőhelyen ismerkedsz! Irány valami folyópart vagy könyvtár...
(Nem csak a belső értékek számítanak, külső és a belő is egyformán fontos szerintem.)
Ma már az ültetés a felni és a sportkipufogó is alapkövetelmény xD Amúgy az a szomoró, hogyha megtámasztom a BMW.t már kb jönnek oda, hogy:
-Ugye lesz*phatunk?
És ez így vicces, meg jó is a sok pipa, amit a kocsimnak köszönhetek, de valhol azért ez qrva szánalmas.
Nem igaz, van kocsim, van benne klíma, bőrűlés, stb.Amikor megvettem azt gondoltam, hogy majd tapadni fognak rám a nők, és tudod mi történt?Semmi, nem változott semmi, nagy hülyeség hogy az ilyesmik számítanak, elmondom mi számít: legyél férfi, irányítsd a csajt, nézzen fel rád mint férfire, és akkor mindegy hogy kempingbiciklivel jársz vagy bmwvel.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!