Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetne nala eselyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne nala eselyem?

Figyelt kérdés

Tehat van egy lany fiatalabb nalam nem egy osztalyba jarunk de egy iskolaba! O nagyon csinos hat magamat nem tartom hozza eleg jonak.

Facen ismerosom de nem ismerjuk egyebkent egymast. Nekem nagyon tetszik de en nem vetten eszre hogy neki is szimpatikus lennek. Az osztalyunkbol nehany fiuval nagyon szimpatizal ugyhogy nemtudom lenne-e erteleme szerintetek valahogy kezdenenyezni es ha igen hogyan? A suliba nem valoszinu hogy csak ugy leszolitanam beszelgetni mert nem vagyok annyira kozvetlen!

2012. febr. 14. 22:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem a külsőn múlik! a belsőn rengeteg. (lány vagyok, szerintem kb. annyi idős mint te. :)
2012. febr. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!