Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lenne nála esélyem? (Többi lent)
Naszóval.Lenne egy lassan 18 éves lány akit kb 1 éve ismertem meg barátokon keresztül.Azzóta jópárszor összefutottunk bulikon, és ahogy egyre jobban megismertem beleszerettem.A gond az, hogy van barátja de eggyütt még soha nem láttam őket, viszont haverok megerősítették szóval biztos együtt vannak.A kérdés most jön:Szerintetek lenne esélyem nála és próbáljam elhívni randira vagy innentől rá se nézzek?Nem tudom megállapítani, hogy bejövök-e neki Facebookon Like-olja a képeim meg Post-jaim (bár ez szerintem nem mérvadó) szallagavatón felkért táncolni de sajna nők terén még tapasztalatlan vagyok.Valami kis útbaigazítást szeretnék kérni olyantól aki nálam tapasztaltabb:)
(Csak értelmes emberektől kérek választ bár belőlük elég kevés van errefelé:S)
én a helyedben nem próbálkoznék
ha megcsalja a barátját, vagy miattad szakít vele, veled is megteheti ugyanezt
de ha jól szituált, konszolidált, rendes lány, akkor nem fogja ezért otthagyni a barátját, de lehet, hogy alaposan tönkrevágod a kapcsolatukat, ha feltűnő vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!