Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem
bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már
mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?
Téged mutogatni kéne komolyan, szerelemről hallottál már? Nem? Akkor megsúgom ha olyanba szeretek bele akit első látásra tök átlagnak látok, de miután megismertem az megszépül na ismerős? Attól a külvilág számára ugyanolyan marad. Nem te döntöd el kibe zúgsz bele, magamtól nem kezdtem volna a párommal de az én esetem nagyon messze van a normálistól úgyhogy nem kéne idecitálni. Mit nem lehet azon érteni hogy egy tök átlag apsi a haverom volt aki nem vonzontt, amikor meg jobban megismertem beleszerettem és már vonz,(pedig a külseje semmit nem változott) ez ennyire leterheli az agyacskád? Egyszer se hazudtoltam meg magam az hogy te csekély értelmű barátom nem foggtad fel, elsőre, másodjára de szerintem még harmadjára se az egyéni szoc. probléma de ne engem nevezz hazugnak miatta.
2013. febr. 11. 14:31
Én is szerettem már bele olyanba, akit tök átlagnak találtam első látásra. Nők viszont erre nem képesek, a két nem számára mást jelent a szerelem. Nőknél egyenlő a nagyon erős külső vonzódással.
2013. febr. 11. 14:50
Ebbe persze semmi védekezés nincs mi? Már megint jön az elmélet gyártás meg hogy nem ismerem magam megmagyarázod szépen nehogy a kis világod amibe te persze semmiről nem tehetsz és az összes nő gonosz és felületes összetörjön. Nem kell neked bizonygatnom hogy ez így van vagy nem, boldog vagyok a párommal,az hogy hiszel-e nekem nem érdekel de hazugnak ne nevezz azért amiért leírom a dolgokat ahogy történtek. Neked meg sok hasonló boldogségot az elméleteiddel remélem jó lesz velük a szex, vagy megvigasztalnak ha rossz kedvű magányos vagy törődnek veled és gondoskodnak rólad, szerintem nem jó csere de te tudod, elvégre minek is kűzdenél hisz egy nő se tudná kiérdemelni a szerelmed nem? (igen ez szarkazmus, szarul érzed magad azért kötekedsz, de megsúgom hogy ez nem fogja meghozni azt amire vágysz, irigységből vagdalkózni hogy; úgyse vagy képes rá mert nő vagy) a legszánalmasabb dolog a világon, de hogy is várnám el hogy felfogd...ha eddig nem sikerült, nem érsz te annyit hogy fárasszam magam még több kommentel.
2013. febr. 11. 15:07
Ez az, sértődj meg, amiért nem hiszem el a hazugságaidat... tipikus női taktika ez is :) Jobb is nélkületek, egy őszinte gondolatotok nincs. Csak a pasidat sajnálom, már ha tényleg nem néz ki olyan jól, mert akkor csalódni fog, ha rájön, h egyáltalán nem szereted.
2013. febr. 11. 15:21
Öreg te menthetetlen vagy, ha nem nem esett volna le nem megsértődtem csak szánlak, mondogasd csak azoknak a dumáid akik kiváncsiak rá, valami azt súgja nem sok csaj lesz vevő rá.
Amúgy kicsit paranoid vagy ha a megsértődést taktikának veszed nem gondolod?
2013. febr. 11. 17:38
Nőknél a megsértődés majdnem mindig taktikázás. Ez nem paranoia, ez tény.
2013. febr. 11. 17:50
A pasimmal kapcsolatban én is sajnálom szegényt, de ő döntött mellettem. Rád az volt a reakciója hogy hülyeségekkel nem foglalkozik. Először felbosszantottál aztán a fejem fogtam hogy lehet valaki ilyen mostmár csak röhögök rajtad. Nem felemelő ilyen csökönyös hülyegyerekekkel vitatkozni de szórakoztató tud lenni. A sértődés meg biztos van olyan nő akinél taktika, de én nem élek vele, nincs rá szükségem.
Csak halkan megjegyezném hogy a kedves mama is nő, rá is vonatkozik az a sokminden amit mondtál? (utálok illetéktelenek bevonni, de tényleg érdekel)
2013. febr. 11. 18:15
Kapcsolódó kérdések: