Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan vékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%
17:47 A különbség az, h fiúk közül nem mindenki a külsőt nézi, aki pedig igen, az be is vallja. Ha egy lányról mégis kiderül, h külső alapján válogat, akkor pedig az van, h neki szabad válogatnia, de a fiú érje be azzal, ami jut neki.
2012. márc. 13. 18:46
 32/77 anonim ***** válasza:
^^ Teljesen jól látod előző. Nekik mindent szabad, magasság alapján félrelökni a srácokat, ha őket éri sérelem a mellük vagy a fenekük miatt akkor már rögtön a plafonon vannak. Az nem általánosítás ha 80%-tok partnerszámba sem veszi a 175 cm alatti férfiakat, hanem puszta, nyers tény.
2012. márc. 13. 19:24
 33/77 anonim ***** válasza:
53%

Én például rohadtul letojom ezt az egész magasságos témát. Néhányan megbámulnak, na és? Nem érdekel. És a tényekről meg annyit, hogy én például nem a külsőre megyek, szóval miszerint ez egy tény máris megbukott. Sopánkodás helyett menj és keress egy értelmes lányt. Tudom hogy 90%-uk idióta de még mindig ott van az a 10. Sok sikert!

17:47 voltam

2012. márc. 14. 19:59
 34/77 anonim ***** válasza:
19:59 Ha nő vagy, akkor te is a külsőre mész, csak legfeljebb nem veszed észre magadon.
2012. márc. 14. 20:17
 35/77 anonim ***** válasza:

Miért hiszitek ezt? Valószínű azért hogy megvédjétek magatokat a kis burkotokban, nehogy valami sérelem bejusson azon. Talán egész egyszerűen nem akarjátok elfogadni hogy nem vagytok vonzóak. Nem, nem veszem észre magamon, mert egyáltalán nem úgy gondolkodok, mint ahogy ti gondoljátok. Persze, én is megnézek egy jóképű srácot, persze én is járnék vele sőt még élvezném is, de amikor meglátok egy srácot és undorodom tőle természetes hogy nem fogok vele járni. Ha vonzónak találom minden hibájával együtt és ő is engem, na ez a szerelem. Viszont én itt feladom mert azt a burkot amit ti magatok köré húztatok nem szeretném áttörni sőt még meghorzsolni sem nehogy bántódása essen érzékeny lelketeknek. Menjetek próbálkozzatok be csajoknál, mert azzal hogy a gép előtt ültök és véditek a büszkeségeteket egy idegen miatt akit még sosem láttatok, na ennek semmi értelme!

További szép napot! 17:47-es voltam

2012. márc. 14. 21:15
 36/77 anonim ***** válasza:
Minek próbálkozzunk, ha úgyis mindenki elutasít a külsőnk miatt? Te is írtad, h ha vki jól néz ki, azzal járnál, akitől undorodsz, azzal meg nem. Ez logikusan azt jelenti, h neked is a külső a lényeg.
2012. márc. 15. 07:32
 37/77 anonim ***** válasza:

^^ Gratulálok a kedves cenzúrázótoknak aki törölte a kommentemet, pedig nem is volt durva.. De hát mit várjon az ember egy ilyen országtól...

ON. 17:47. A kétszínűséged és alamusziságod nem semmi. Leírod, hogy Neked nem számít a külső, közben undorodsz ha Neked nem jön be valaki külsőre. Ütötted a szavaidat.

2012. márc. 15. 19:03
 38/77 anonim ***** válasza:
Ha valaki undorító nem, ha nekem nem tetszik. És az alamusziság kissé mást jelent.
2012. márc. 15. 19:51
 39/77 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok ezzel mint a 20-as, én is 180 cm vagyok, tehát 170 körüli magasságú pasi kizárt. És nem azért, mert ronda lennél, hanem mert egész egyszerűen hülyén néznénk ki egymás mellett. Valljuk azért be, hogy én se kellenék neked ekkora magassággal. De egyébként megjegyzem, hogy vonzódtam már nálam alacsonyabb pasi iránt.
2012. ápr. 22. 21:14
 40/77 anonim ***** válasza:
43%

Mindenki leragadt a magasság-témánál, pedig még a vékonyság is elvárás a kérdező részéről... Azt még a nőknek vannak nagy igényei...

"Az a probléma, hogy az alacsony, 165 alatti lányoknak is a magas égimeszelők kellenek"

Akkor esetleg mondjak le a 180 cm magas pasimról a magasabb lányok javára, és keressek egy 170 centiset, mert a 165 centimhez végülis elég az is?

Majd megmondom neki "Figyelj, ez így nem mehet tovább, annyi 175 cm fölötti csaj mászkál pasi nélkül, inkább lecseréllek egy seggdugaszra, én úgyis kicsi vagyok, jó az nekem, nehogymár előlük foglaljam a helyet, azt miattam ne jusson nekik 180 centis pasi" xDD

2012. ápr. 22. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!