Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?
Én vagyok a szánalmas... ez vicces xD
Akkor kibontom jobban a dolgot:
A lányoknál ez a magasság-dolog valszeg úgy működik, mint a fiúknál a vékonyság téma, a kérdező ugyanúgy kiemelte, hogy vékony... És mindig hangoztatjátok, hogy nem tehettek róla, biológia, de nem tudtok vonzódni a túlsúlyos lányokhoz. Akkor miért várjátok el a nőktől, hogy erőltessék a vonzalmat, ha ti sem vagytok rá képesek? (Bocs a seggdugaszért, az erős volt, de kicsúszott, na... nem szokásom egyébként sértegetni senkit...)
Egyébként meg a 180 centis pasik, akik kimondottan 150-160 cm lányokra gerjednek? Velük mi van? Ők ugyanúgy rontják az esélyeket (mind a magas lányoknak, mind az alacsony pasiknak...)
"Ezért nem értem az olyanokat akik ezzel a "kövérség" dologgal akarnak védekezni."
Nem vékony-> kövér?
Átlagos, vagy némi felesleggel rendelkező nő, az csak kövér lehet?
Változtatni... Nem feltétlenül. Egy széles vállú, széles csípőjű, alkatilag széles derekú, vaskosabb végtagokkal rendelkező nőnek nem kell hájasnak lennie, mégsem nevezhetjük vékonynak, meg karcsúnak. Tud rajta változtatni? Nem...
Nem 100+ kilós zsírszalonnás csajokra gondoltam én sem...
De a fent említett csaj kéne szerinted annak, aki a vékony, törékeny alkatot szereti, és hozzá a kerek formákat (mint a pasik többsége?)
Az ilyen csajoknak se több az esélyük...
Nem... Ahogy a csontozaton sem. Genetika, úgy hívják.
A pasi szereti, ha egy nő nőies (vékony derék, kerek segg és mellek. Mégis vannak alma alkatú nők szép számmal, nincs derék, lapos segg, széles váll, nagyobb has. Valljuk be, nektek se kéne... Ők hátránnyal indulnak.)
A nők szeretik, ha a pasik férfiasak (széles váll, erősebb, magasabb felépítés, biztonságérzet.)
De ez az átlag. Amibe nem tartozik bele mindenki. A barátnőm 158 cm. És a mostani pasiját leszámítva csak 170-172 cm magas, vékony pasijai voltak, az jön be neki (a jelenlegije mindenben elüt a többitől...)
Sok alacsony lányt zavar, ha felfelé kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!