Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?
Kedves előző, ezzel a mentalitással semmi baj sincsen. Az teljesen normális, ha egy 180 centi magas lány magas fiút szeretne.
Az a probléma, hogy az alacsony, 165 alatti lányoknak is a magas égimeszelők kellenek, mert mondjuk egy 170 centi magas sráchoz már nem vehet fel tíz centis magassarkút, hát az anyjukat, már bocsánat!
Én 153 cm vagyok és lány. Láttam a magassarkú storyt, de én nem vayok se plázap*csa se semmi ilyesmi max ünnepeken veszek fel magassarkút. Hiába vagyok átlag alatti picike lány, a barátom 194 cm. Nem értem én se de 12 éves korom óta ő tetszik és emiatt eddig csak a magas fiúk jöttek be. Bár én eddig amúgy nem tudtam és nem vettem észre hogy az alacsony fiúk nem kellenek senkinek. Egyik osztálytársam pl (fiú) 17 éves kb 155-160cm és egy 24 éves nagyon szép lánnyal/nővel van együtt, aki magasabb nála és nem mellékesen tanár. És nagyon szép a csaj és tényleg megkaphatna szinte bármit, mégis az én alacsony fiatal osztálytársam kellett neki.
16/l
Kedves előző, ha már egy középiskolai tanár összejön a diákjával, ott már gondok vannak. Szóval az az egy pár szerintem nagyon nem mérvadó. A csajnak valami komplexusa van, mert én nőt ilyet csinálni még sosem láttam.
Ami pedig téged illet, az alacsony csajok 90%-nak a magas srácok kellenek. Én még így is vagy 16 centivel magasabb vagyok nálad, de az írásodból úgy tűnik, hogyha nem lenne barátod, akkor sem adnál esélyt, lehetek én bármilyen normális vagy jóképű, vagy intelligens. A probléma az, hogy van egy ideálotok, amihez betegesen ragaszkodtok, magas, izmos srác, a magas az szint minden lánynál kritérium, és ebből az ideálból a világ minden kincséért sem vagytok hajlandók alább adni. Most gondolj bele, ha egy ilyen alacsony csajnak, mint nem te nem kellünk, akkor szerinted kinek kellenénk? Mi nem fogunk kelleni egy magasabb lánynak, az alacsonyabb férfi a nők 99%-nál tabu. Ciki. Az persze nem ciki, ha a pasi több mint negyven centivel magasabb nálad és gyakorlatilag állva leszopod, már bocs. Nekünk csak a pici lányok maradtak. Ha nektek sem kellünk, akkor bizony megbäszhatjuk magunkat. Bocs a vulgáris hangnemért, de kicsit felhúztam magam.
előző és előző előtti. az alacsony lány vagyok aki előttetek írt.
1. az osztálytársam nem a saját tanárával jött össze. Valami másik iskolában tanít.
2. volt már alacsony fiúm 12 évesen >< de valószínűleg én azért nem adnék esélyt senki másnak, mert 12 évesen beleszerettem a mostani barátomba, és utána mindenkiben őt kerestem. aztán most együtt vagyunk és soha többet nem lesz senki más szal nincs is szükségem belegondolni abba, hogy alacsony vagy magas fiú kéne.
Figyelj nem a magasság mondja ezt meg.
Volt olyan barátom aki egy fejjel alacsonyabb volt mint én meg sokkal vékonyabb. Most meg egy kétfejjel magasabb és némivel termetesebb sráccal vagyok együtt.
És csak, hogy tud a sulinkban van egy pár: a srác 155-160 cm közt van a lány meg kosaras alkat. /2m10cm/
Az összes férfi itt eddig csak a nőket szidta. Na már megbocsássatok de itt elég a nagy általánosításba beleszólnék egy kicsit már csak azért hogy megvédjem magam és épeszű (bár igaz hogy kevés van belőlük) nőtársaimat. Szerintetek mi csak a pénzre, a jóképűségre és az izmos kockahasakra megyünk. Akkor most ezt megcáfolnám.
Pénzem van, ha nincs megdolgozok érte. Ezért SOHA nem feküdnék össze egy szottyat vén szivarral.
A jóképűség nagyjából annyit számít nálunk mint nálatok a mell- és fenékméret, valamint a jó alak, a szép arc a szép bőr és még sorolhatnám. Nektek is elég nagy elvárásaitok vannak, ezért kérem szépen, ne a nőtársaimat hibáztassátok! Ha nem lennétek ilyen válogatósok akkor talán barátnőt is találhatnátok magatoknak. Bár az is lehet, hogy csak rossz helyen keresitek őket.
A kockahas pedig csak egy plusz ami sok lánynak tetszik mert sokkal férfiasabbnak tűntök tőle. Erősnek, egy olyan férfinak aki majd megvéd minket. Ezért tenni lehet, rajtad áll hogy akarsz -e vagy sem.
Egyébként meg ez az egész egy genetikai hiba. Most már egyre jobban magasodik a fiatalság (nézzetek jól szét az utcákon) és ez alól a lányok sem kivételek. Régebben a nők sokkal de sokkal alacsonyabbak voltak a férfiaknál. Ma a lányok többsége elég magas ezért van pechjük az alacsony fiúknak. Már csak megszokásból is de a magas fiúkat keressük.
ma 17:47
igazán kedves vagy, ettől még jobban érzem magam alacsony fiúként én is
tehetek én róla, hogy alacsony lettem?! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!