Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan vékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim válasza:
Persze hogy vannak.:) Rengeteg olyan csajt ismerek, akinek az alacsony pasik az ideáljuk. Az már szerencse kérdése, hogy találsz-e ilyet.:D
2012. dec. 21. 17:02
 62/77 anonim válasza:

"Nincsenek ilyenek.. Ha találsz is az biztos,hogy meg fog csalni egy sokkal magasabbal. Mind a magas férfiakhoz vonzódik. amelyik tagadja az hazudik."

Ez azért elég szánalmas volt.... Akkor ha én azt mondom hogy én 164cm vagyok és 150cm-s pasim van akkor hazudok? Persze hogy nem.:) Kedves kérdező, ez nem magassághoz kötött, hanem a lány személyiségéhez. Manapság tényleg nehéz őszinte és hű lányokat találni, akik jóban rosszban veled vannak, de keress, és találsz.:) De a külsőd NE hanyagold el, különben még kevesebb az esélye hogy találsz valakit.

2012. dec. 21. 21:44
 63/77 anonim ***** válasza:

Már mindenkinek csak a magas pasik kellenek???

19/f szűz 2m

2013. jan. 29. 23:12
 64/77 anonim ***** válasza:

15ös válaszig olvastam el..és akkor már rájöttem,h mért nem kellesz senkinek!

Akkor se kellené senkinek,ha 2 méter lennél!

Szánalmas vagy!

Nyáladzó sz@ar.. legyél férfi bmeg!

2013. jan. 29. 23:14
 65/77 anonim válasza:
Én magas vagyok de ku.vára nem kellek senkinek. Igaz hogy sokat nem teszek érte mert van csajom régóta, de azért jól esne néha! Hidd el nem ezen múlik!
2013. febr. 11. 00:02
 66/77 anonim ***** válasza:
90%

Akkor szerintetek (alacsony pasik) rosszúl kéne éreznem magam amiatt hogy a számomra vonzót választom ahelyett aki nem vonz? (hát ezt jó tudni, én meg azt hittem jogom van tetszés szerint kiválasztani a páromat)

Úgy fröcsögtök mitha ez a világ leggonoszabb dolga lenne, pedig nálatok is sok olyan dolog számíta amiről a csaj pont nem tehet pl szép arc.

Az izléséről se tehet senki, ha nem jössz be neki nem őt kell hibáztatni, azért ha rondán elhajt vagy megaláz azért lehet de akkor meg nem jobb hogy nem kezdtetek ilyen hülye p@csákkal? Nem értem ezt a nagy gyűlölködést hogy majd megkapjátok ti még blablabla komolyan ez a szint? Nem érzitek mennyire gyerekes?

2013. febr. 11. 10:00
 67/77 anonim ***** válasza:
Ice Queen, múltkor még azt írtad, h a te pasid se néz ki annyira jól. Most meg azt, h akihez nem vonzódsz, azzal nem jössz össze. Most akkor melyik az igaz?
2013. febr. 11. 10:28
 68/77 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem néz ki jól még vonzódom hozzá te hígagyú, nem csak a külsőn múlik ezt szajkózom mióta de neketek a tudás megmarad a minden csaj a külsőre megy résznél, ha meg valamelyik csaj ellentmond akkor hazudik
2013. febr. 11. 10:35
 69/77 anonim ***** válasza:
érdems is mondani bármit is, ha nem támaszja alá az igazatokat egyből hazudok és akkor a kis világotok megmenekül. Egész végig azt mondtam minden kommentben hogy egyedi kinek mi a szép, a pasimmal 5 éve haverok voltunk mielőtt összejöttünk volna, soese tartottam vonzónak, mégis a szerelemtől ma már nem látok más palit tőle az hogy kinek mi a vonzó mindenkinek más de ne én legyek már a gonosz azért mert nem akarok olyannal összejönni aki nem szimpatikus.
2013. febr. 11. 10:51
 70/77 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak, ha két egymást követő hozzászólásban ismét meghazudtolod magad? Először azt írod, h vonzódsz hozzá, utána meg h sose tartottad vonzónak. De majd mindjárt megmagyarázod, h ahhoz is tudsz vonzódni, akit nem tartasz vonzónak :)
2013. febr. 11. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!