Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan vékony, alacsony lányok, akik nem bánnák, ha a párjuk is alacsony, vékony lenne vagy már mindenkinek csak a magas fiúk kellenek?
"Nincsenek ilyenek.. Ha találsz is az biztos,hogy meg fog csalni egy sokkal magasabbal. Mind a magas férfiakhoz vonzódik. amelyik tagadja az hazudik."
Ez azért elég szánalmas volt.... Akkor ha én azt mondom hogy én 164cm vagyok és 150cm-s pasim van akkor hazudok? Persze hogy nem.:) Kedves kérdező, ez nem magassághoz kötött, hanem a lány személyiségéhez. Manapság tényleg nehéz őszinte és hű lányokat találni, akik jóban rosszban veled vannak, de keress, és találsz.:) De a külsőd NE hanyagold el, különben még kevesebb az esélye hogy találsz valakit.
Már mindenkinek csak a magas pasik kellenek???
19/f szűz 2m
15ös válaszig olvastam el..és akkor már rájöttem,h mért nem kellesz senkinek!
Akkor se kellené senkinek,ha 2 méter lennél!
Szánalmas vagy!
Nyáladzó sz@ar.. legyél férfi bmeg!
Akkor szerintetek (alacsony pasik) rosszúl kéne éreznem magam amiatt hogy a számomra vonzót választom ahelyett aki nem vonz? (hát ezt jó tudni, én meg azt hittem jogom van tetszés szerint kiválasztani a páromat)
Úgy fröcsögtök mitha ez a világ leggonoszabb dolga lenne, pedig nálatok is sok olyan dolog számíta amiről a csaj pont nem tehet pl szép arc.
Az izléséről se tehet senki, ha nem jössz be neki nem őt kell hibáztatni, azért ha rondán elhajt vagy megaláz azért lehet de akkor meg nem jobb hogy nem kezdtetek ilyen hülye p@csákkal? Nem értem ezt a nagy gyűlölködést hogy majd megkapjátok ti még blablabla komolyan ez a szint? Nem érzitek mennyire gyerekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!