Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn ismertem meg egy lányt. Megbeszéltünk egy randit, de félek. Rosszak a fogaim és nem éppen olyan vagyok, amilyen képet kiraktam magamról. Lehet ez probléma? Hogy tehetnék rá jó benyomást, hogy ezek ellenére összejöjjön velem?
Figyelt kérdés
Meg más dolgokban sem voltam teljesen őszinte hozzá, de már annyira akarok egy barátnőt, és sose jött össze. Azt is írtam neki, hogy már több barátnőm is volt, de valójában szűz vagyok. Meg hogy egyetemre járok, pedig nem. Ezekre rájöhet?
22/F
2012. febr. 14. 15:15
21/25 anonim válasza:
Úgy, hogy összeszeded magad, fiam. Mondjuk eljársz fogorvoshoz, beiratkozol az iskolába, törődsz magaddal külsőleg és belsőleg is. Ezt a randit elcseszted, de ha igyekszel változtatni az életstílusodon, akkor a jövőben sikerülhet.
22/25 anonim válasza:
Menj el a randira! Aztán sztem, ha elfogadja a külsőd és össze akar jönni veled, akkor majd elsikálod a hazugságokat. Pl, hogy ott fogod hagyni az egyetemet valami okból, közben meg nem is jársz egyetemre :D Jó lesz ez nyugi. Amúgy rohadt nagy kamukóla vagy :D
23/25 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, simán összejöhet így a lánnyal. A nők egy része semennyire nem lát át a férfin, nem is igazán érdekli, hogy igazat mondjon neki.
Ha elég jó benyomást teszel rá, akkor simán összejöhetsz vele.
24/25 anonim válasza:
Van 1 jo tippem neked: küld el a saját fényképedet s ne mond el a csajnak elöször hogy ki van a képen csak kérdezd meg tölle hogy mi a véleménye rolla s ha nem mond negativat akkor utánna mond el neki hogy te vagy rajta......ha pedig azt mongya hogy esélytelen dolog hogy teccen neki a foto akkor szerintem hagyd a csajt mert élöben akkor nem jönnél be neki......s fölösleges csalodás lenne.....egyépként jo dolog ha züz vagy mert a csajok imádják betanitani a fiukat....amugy meg ajánlom neked a szerelemtanyanet.hu-t twoo-t...ha esetleg nem jönne össze a dolog
25/25 anonim válasza:
Szerintem vágd ki a képet amit küldtél neki ragaszd rá a fejedre azt jól van az úgy..hidd el,fel sem fog neki tűnni.(tapasztalatból tudom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!