Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresőn ismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn ismertem meg egy lányt. Megbeszéltünk egy randit, de félek. Rosszak a fogaim és nem éppen olyan vagyok, amilyen képet kiraktam magamról. Lehet ez probléma? Hogy tehetnék rá jó benyomást, hogy ezek ellenére összejöjjön velem?

Figyelt kérdés

Meg más dolgokban sem voltam teljesen őszinte hozzá, de már annyira akarok egy barátnőt, és sose jött össze. Azt is írtam neki, hogy már több barátnőm is volt, de valójában szűz vagyok. Meg hogy egyetemre járok, pedig nem. Ezekre rájöhet?

22/F

2012. febr. 14. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
sajnálom de szerintem tényleg nem fog menni hogy nem voltál őszinte... inkább mond le a randit és mondj igazat! figyelj szerintem tuti lesz valakid hidd el nekem! de lehet nem társkeresőn találsz rá.... fogaiddal fogorvoshoz fordulj! szépen megcsinálja neked! az hogy szűz vagy nem baj van ilyen.... próbálj meg őszinte lenni.. de amúgy gondolj bele te végig nem mondtál a csajnak igazat?! honnan tudhatnád hogy ő őszinte volt veled? semmi sem garantált manapság! próbálj meg utcán ismerkedni és teljesen mindegy hogy egy nagymamához mész oda és kéred el a szatyrát és cipeled el neki hazáig az emberi értékeket nézik a lányok a legtöbbet vagy legalábbis én... és nem baj hogy nem a legizmosabb leghelyesebb pasi vagy a világon de te tudod hogy jó ember vagy őszinte és csak ez számít! ne csüggedj lesz valakid!!!
2012. febr. 14. 15:47
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem ebből jól is ki lehet jönni, ha a lány poénnak fogja fel és megszeret úgy, ahogy vagy.

Lehet, hogy ő sem volt veled teljesen őszinte, akkor nincs mit egymás szemére vetni.

A kisebb füllentések meg sokáig nem fognak kiderülni. Ha nem lógtok együtt naponta 24 órát, akkor nem derül ki, hogy nem jársz egyetemre, a szüzesség sincs ráírva senki homlokára.

A rossz fogak azok nagyon undorítóak, de annyi nőt látok ápolatlan pasikkal, akiknek olyan szájszaga van, mint a csatorna, hogy szerintem a nőket a szájápolás nem érdekli annyira.

Ne parázz, add önmagad, simán van esélyed. Vedd poénra és ne görcsölj. A nők úgysem látnak az orruk hegyéig sem.

2012. febr. 14. 15:49
 13/25 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy. Nem azért, mert hazudtál neki, hanem mert csúnya vagy és szűz.
2012. febr. 14. 16:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Lehet nem is érdekelte volna hogy nem vagy a legszebb, de a hazugság megbocsájthatatlan
2012. febr. 14. 16:17
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyetlen esélyed van, a teljes őszinteség. Küldj egy normális képet magadról és írd le azt, amit itt leírtál, mondd el, hogy sajnálod, és hogy csak amiatt hazudtál, mert nagyon tetszik és őszintén kíváncsi vagy rá.

A szüzesség témát nem kell feszegetni, az nem fogja érdekelni, a sulit viszont mondd el.

Viszont ne állíts így oda elé, az tényleg kínos lenne, jobb még most tisztázni, hogy így is kíváncsi-e rád. Aztán ki tudja, mi lesz belőle, talán így kellett lennie.

2012. febr. 14. 16:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Jajj én jártam így egyszer! :D

Találkoztam egy sráccal, aki élőben meglepően másmilyennek bizonyult. Nem vagyok szívbajos, már ott sem fogtam fel tragédiaként, mikor az elvileg 185 centi magas lovag a maga 170 centis valójában megjelent, kopaszodva, büdösen, és vagy 10 évvel idősebben, mint a képein.

Néztem elkerekedett szemekkel, hogy jajj hát ez vicces lesz, szó se róla. :D

Ő is behantázott egy egyetemet, mint te, de pechére egy olyat, amit én ismertem. Csupán lelkesedésből, hogy közös pont, elkezdtem kérdezgetni az egyetemi életről, így elég gyorsan kibukott, hogy biza az épület közelében sem járt még... :D

Na ekkor már tudtam, hogy ez a nap csak epic fail-be végződhet, úgyhogy röhögve rákérdeztem, hogyha már sem a külsőd, sem a belső dolgaid nem igazán felelnek meg az általad lefestett valóságnak, legalább a neved a sajátod? :D

És ott, rám nézett, rájöttem, hogy nem, még a nevéről is hazudott. :D Komolyan röhögve jöttem el... szegény manus... szánalmas volt...

2012. febr. 14. 16:32
 17/25 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? Nem is magadról tettél ki képet meg össze vissza hazudozol pedig még semmi sincs?? A csaj AZT a f@szit fogja várni aki egyetemista és a képen van. Neked így sose lesz csajod.
2012. febr. 14. 16:36
 18/25 anonim ***** válasza:
16-nak. Velem is eljátszotta ezt egy pasi, lehet ugyanez. Hihetetlen mire képesek, és akkor még minket szidnak. Bár Én sajnos kétszer is belefutottam ilyenbe, a várt 30-as jóképű, magas pasi, vagy 50éves, szakállas manó volt. Csak annyit mondott kicsit régi a kép. Ja, úgy kb 100 éves:)Azóta nem társkeresőzők .
2012. febr. 14. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
Öcsém sose hazudj egy nőnek ha hosszabb távon akarsz tőle valamit... sőt, soha, max füllents 1-2 dolgot, kitalálsz néhány vicces sztorit ami illik a beszélgetéshez és ENNYI!!!!!!! ezt buktad csak ha marha nagy szerencséd van akkor jön be a dolog, de... ne bízz a szerencsédben annak rendje és módja szerint be fogsz égni... nem rosszból csak mint ténymegállapítást közlöm veled...
2012. febr. 14. 19:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Kapcsaot alapjának az egymás iránti bizalomnak kellene lenni. Ezt te szépen meg is alapoztad a hazugságoddal.

Remélem olyan csajt fogsz ki ki ugyanúgy gondolkodik mint te és az is kamuzott jó sokat,így kvittek lesztek.

"Nagyon akarsz batárnőt" - Kb mint ha az mondanád hogy nagyon akarok egy kabátot, vagy nagyon akarok egy kiskutyát. Amíg ez előző tárgy a második meg egy ösztönlény, addig a barátnőnek lesznek és vannak gondolatai, tervei, vágyai, elképzelései.

Arra még nem gondoltál hogy nem a ők amitt nem jött össze barátnő, hanem mert állandóan te fordítottade l a valóságot.

Hogy várhatod el egy embertől hogy szeressen, ha megedat se vagy képes szeretni???

2012. febr. 15. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!