Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kellene. Ugymond probléma van az ismerkedésemmel, a fiuk irányába, és változatni szeretnék. Szerintetek mi az ami még normális az én helyzetembe? (lényeg többi része lent)
Az esélyem megvan hogy járjak, randizzak fiuval,de amint ugyérzem, hogy a fiu nagyon vonzódik hozzám és akarhat ,többet is , akkor "visszavonulást fujok"
Nemtudom hogy még várjak , hogy mikor "érek "meg arra hogy randizak , vagy ez igy marad, ha nemváltoztatok.Mindig elkezdek okokat keresni hogy miért nem jó dolog lenne ha járnák az adott fiuval.Szóval , próbáljak ne ilyen keményfejű lenni? vagy várjak , hátha ez magátol megváltozik, vagy ha majd találkozok a megfelelő fiuval ( nem mintha eddig nem találkoztam volna rendes fiukkal , akkik érdeklődtek irántam) akkor majd tudni fogom,hogy itt az ideje járnom.
Nem vagyok lezbi , 100% , nagyon is vonzódok a fiukhoz.
16 lány vagyok.
szerintem ne erőltesd. ismerős a helyzeted, annyi különbséggel hogy nekem már voltak kapcsolataim és kicsit idősebb vagyok, de épp ilyen fázisban mint te.
én úgy gondolom, nem kell megerőszakolni magunk. majd ha össze akar jönni a dolog, akkor nem lesz akadály.
Köszönöm a válaszokat meglepóen értelmes válaszok :D
Szerintem nem vagyok skizofrén , báris remélem :)
Amugy nincs msn em , csak faceebook. amugy ha tényleg akarsz bezsélni , irhatsz privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!