Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít az ha valakinek szigorú tekintete van?
Figyelt kérdés
Alapjáraton is eléggé szigorú karaktert hordoz az arcom, kicsit olyan "rossz fiús", holott a belsőmet nem igazán tükrözi a külső megjelenésem. Többször hallottam már, hogy első találkozáskor (mikor még nem szólaltam meg) egyenesen szinte féltek, vagy legalábbis tartottak tőlem. Olyat is mondtak már, hogy sokszor érzelem mentes az arcom, nehéz rájönni arra, hogy mire is gondolok. Ez valóban sokat számít?2012. febr. 12. 23:15
11/11 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten még szexi, meg izgató a szigorú tekintet :) Nekem nem nagyon számítana, nem ez alapján döntenék, ha bejön nekem a srác. :) Ha valakit szeretek, bejön, stb, akkor ezzel meg is szépül nekünk. A mosolygós, mégis szigorú tekintetű pasik se rosszak :) Ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!