Létezik olyan, hogy valakinek "tiszta" a tekintete?
Figyelt kérdés
És hogy ez az, amivel kiemelkedik a többi ember közül? Vagy erős aura? Mert másra nem tudok gondolni miért vonzom az embereket. Egyáltalán nem öltözködöm kihívóan (sportcipő, farmer, póló és semmi smink) mégis ostromolnak. Az az érdekes, hogy nem fiú, hanem egy lány mondta nekem régebben, hogy tiszta a tekintetem, szóval mindenképp valami természetfeletti jelenségnek kell lennie. Én sosem voltam jártas az ezotériában, ezért fordulok hozzátok, hátha van valakinek ötlete. Köszönöm szépen! 19/L
fogalmam sincs mire érted/értitek ezt,talán a kisugárzás v vmi ilyesmit takarhat hogy jobban "megfogod az embereket a tekintetettel v ilyesmi.Én rengeteg ezos dolgot olvasgatok de ilyenről még nem olvastam konkrétan.
2011. ápr. 20. 17:46
2/16 anonim válasza:
Inkább azt mondanám,hogy pozitív a kisugárzásod. Én is hasonló dolgokkal foglalkozok,agykontrollal és a Vonzás Törvényével,és igen,vannak ilyen emberek,akik kiemelkednek a tömegből. Például nekem van egy koléganőm,akinek látom a szemében a tiszta tekintetet,érzem azt a pozitív energiát, ami belőle árad...kb.30-an dolgozunk egy helyen, de csak tőle érzem ezt. Pár embernek pedig kifejezetten negatív az aurája...én egyre jobban hiszek ezekben,hát mindenkinek van valami hite,van ami hajtja előre..
2011. ápr. 20. 17:55
3/16 anonim válasza:
mondja már meg valaki mit tesz az h tiszta tekintet!mit lőátni egy ilyen tekintetben?
2011. ápr. 20. 17:56
4/16 anonim válasza:
Igen, van ilyen ember, bár a jelenség okozója sokkal kevésbé mágikus, mint ahogy az ezo-fanok beállítják. Az ilyen embereknek, akár neveltetés hatására, akár saját maga kialakításának eredményeként roppant szilárd értékrendje van. Ez nem jelenti azt, hogy ő soha nem tesz rosszat, vagy hogy soha nem akad ki, viszont tudja, hogy az adott szituációra hogyan kell megfelelően reagálni. Egy ilyen tudás óriási önbizalmat ad az embernek (nem összekeverendő a magamutogató agyjátszással), ami viszont már szembetűnő jelekkel is jár, pl nyílt tekintet, testbeszéd, stb.
És még egy: bár rendkívül szilárd értékrendjük van, mégis sokkalta nyitottabbak a többi emberre és az új dolgokra, mint az átlag.
2011. ápr. 20. 18:04
5/16 anonim válasza:
Jaja! :-)
2011. ápr. 20. 18:07
6/16 A kérdező kommentje:
18:14
Azt véletlenül nem tudod, hogy mi a pontos kifejezés erre a tulajdonságra, az ilyen emberekre? Az az érdekes, hogy amit írtál is: valóban nagyon fogékony és nyitott vagyok az új dolgokra, de belőlem senki nem néz ki semmi olyat, ami a társadalom által nem elfogadott.
2011. ápr. 20. 18:32
7/16 anonim válasza:
A tiszta tekintet azt jelenti, hogy nem látszik rajtad, hogy épp drogoztál.
2011. ápr. 20. 18:55
8/16 anonim válasza:
A tiszta tekintet, amely a jósàgot sugallja.
2011. ápr. 20. 19:07
9/16 anonim válasza:
Nézz bele egy kisgyerek szemébe!
Az a tiszta tekintet.
2011. ápr. 20. 19:29
10/16 anonim válasza:
nézz meg egy csecsemőt. neki tiszta a tekintete amíg meg nem rontja a világ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!