Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezik olyan, hogy valakinek...

Létezik olyan, hogy valakinek "tiszta" a tekintete?

Figyelt kérdés
És hogy ez az, amivel kiemelkedik a többi ember közül? Vagy erős aura? Mert másra nem tudok gondolni miért vonzom az embereket. Egyáltalán nem öltözködöm kihívóan (sportcipő, farmer, póló és semmi smink) mégis ostromolnak. Az az érdekes, hogy nem fiú, hanem egy lány mondta nekem régebben, hogy tiszta a tekintetem, szóval mindenképp valami természetfeletti jelenségnek kell lennie. Én sosem voltam jártas az ezotériában, ezért fordulok hozzátok, hátha van valakinek ötlete. Köszönöm szépen! 19/L
2011. ápr. 20. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem a tisztánlátó jutott eszembe még de az egy egyész más téma :)
2011. ápr. 20. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak simán szép vagy, nem? :) kíváncsi lennék a tekintetedre... 21/Férfi
2011. ápr. 21. 05:53
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem a kékes ,szürkés szemek tetszenek a legjobban azok valóban olyan" tiszták" vesébe látó szemek:) persze az ember maga teszi a szemet,tekintet azzá ami.
2011. ápr. 21. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
tekintetet*
2011. ápr. 21. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
én tudom hogy te milyen ember vagy,elküldöm privibe
2011. ápr. 22. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:

"szóval mindenképp valami természetfeletti jelenségnek kell lennie."

Persze, mindenképp :) Szerintem is csak simán kedves és szép vagy, ezért mondták ezt neked.

2011. ápr. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!