Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már, hogy valakinek magához láncolt a tekintete?

Figyelt kérdés
Veletek volt már ilyen, hogy valakinek szinte megbabonázott a tekintete, teljesen összezavart és magához láncolt? Az ilyen többnyire kölcsönös vagy egyoldalú?
2010. okt. 5. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze. A furcsaság a dologban, hogy olyan lánynál is fordult már elő, aki nem is tetszett.
2010. okt. 5. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
előfordult
2010. okt. 5. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen már volt, nem is egyszer, aztán legtöbbször az derült ki, hogy a szemei sokkal szebben, választékosabban beszélnek, sokkal különlegesebbek mint az ember, aki a tekintet mögött él.

Aztán jött egy csodálatos személy, akinek először a szemei aztán a szavai is magához láncoltak. Beleszerettem, most jegyben járunk.

Ha rád néz és te így érzel, soha nem egyoldalú, az már más kérdés, hogy ezek után hogyan alakul a dolog :)

2010. okt. 5. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt:) Bár velem csak úgy fordult elő, hogy ismeretlen emberrel, pl utcán, villamoson ilyen helyeken.. De emlékezetesek ezek a dolgot számomra:)
2010. okt. 5. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:

Harmadik, ezzel, hogy szerinted ezek a pillantások sosem egyoldalúak, nagyon feldobtad a napom:D Legyen így!:D

A többieknek is köszi a választ, még jöhetnek ám, meg vélemények is:)

2010. okt. 5. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, volt...

Itt az egyetemen...egész pontosan 2009. szeptember 3-án legelőször:D ^^

Akkor találkoztam először a mentorommal...nálam 3 évvel idősebb és ahh...azok a szemek...

Emlékszem, mikor rám nézett, hirtelen meg se tudtam szólalni, észre se vettem, mi van körülöttem, azt se tudom, mit mondott, pedig valamit nagyon magyarázott:D Szegénynek mindig mindent kétszer kell elmondania, mert mindig elveszek a tekintetében és nem fogom fel, mit mond:D :$ ^^

Ahhh azok az átható, sötét-arany színű, borostyán szemek...:$^^ :D

Sajnos úgy érzem, egyoldalú:(

19L

2010. okt. 7. 15:53
 7/12 LittleFairy: ***** válasza:
Hát csak kölcsönös lehet mert ha te ránézel ..ő nem véletlenül néz ugy h te ezt érezd..ismerős az érzéés:D:D
2010. okt. 7. 15:54
 8/12 A kérdező kommentje:
15:53: Velem is ugyanez volt.. Mármint ugyanezt éreztem/érzem:) És feltűnt, hogy nem csak akkor néz így rám, mikor hozzám beszél, hanem máskor is, viszont másra meg nem néz így. De van barátnője, aki azt hiszem, külföldön él..:( Nem tudom, miért nézhet így.. Annyira szeretném, hogy őt is összezavarja és megbabonázza az én tekintetem, mint engem az övét, csak nem hiszem, hogy ez valószínű
2010. okt. 7. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem is volt. 2003. 09.01-jén a szakközépbe. Először mentem fel a suli lépcsőjén,és éppen azon gondolkoztam hogy vajon milyen lesz az új osztályom. És amikor a terem közelébe értem megláttam Őt. Háttal állt nekem, (egy tanárral beszélgetett) és én teljesen leblokkoltam...olyan ismerősnek tűnt...azt akartam hogy forduljon felém és elkezdtem matatni a táskámban hogy húzzam az időt hátha megfordul...

Így is lett. Ahogy rámnézett....sötétbarna szemek...szinte fekete szempár....sportos alak.... *.*

Azóta 7 év telt el, és a mai napig emlékszem minden egyes "közös" pillantásainkra, az illatára...

Tudom butaság, de Ő az ideálom. A mai napig....

22/L

2010. okt. 7. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amiről itt szó van az a kisugárzás. És az én tapasztalatom is az - fiúként - hogy a kisugárzás sokszor vonzóbb mint a fizikai megjelenés. Hihetetlen mikor valaki a puszta jelenlétével lenyűgöz.
2010. okt. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!