Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már, hogy valakinek magához láncolt a tekintete?
Ilyen már volt, nem is egyszer, aztán legtöbbször az derült ki, hogy a szemei sokkal szebben, választékosabban beszélnek, sokkal különlegesebbek mint az ember, aki a tekintet mögött él.
Aztán jött egy csodálatos személy, akinek először a szemei aztán a szavai is magához láncoltak. Beleszerettem, most jegyben járunk.
Ha rád néz és te így érzel, soha nem egyoldalú, az már más kérdés, hogy ezek után hogyan alakul a dolog :)
Harmadik, ezzel, hogy szerinted ezek a pillantások sosem egyoldalúak, nagyon feldobtad a napom:D Legyen így!:D
A többieknek is köszi a választ, még jöhetnek ám, meg vélemények is:)
Igen, volt...
Itt az egyetemen...egész pontosan 2009. szeptember 3-án legelőször:D ^^
Akkor találkoztam először a mentorommal...nálam 3 évvel idősebb és ahh...azok a szemek...
Emlékszem, mikor rám nézett, hirtelen meg se tudtam szólalni, észre se vettem, mi van körülöttem, azt se tudom, mit mondott, pedig valamit nagyon magyarázott:D Szegénynek mindig mindent kétszer kell elmondania, mert mindig elveszek a tekintetében és nem fogom fel, mit mond:D :$ ^^
Ahhh azok az átható, sötét-arany színű, borostyán szemek...:$^^ :D
Sajnos úgy érzem, egyoldalú:(
19L
nekem is volt. 2003. 09.01-jén a szakközépbe. Először mentem fel a suli lépcsőjén,és éppen azon gondolkoztam hogy vajon milyen lesz az új osztályom. És amikor a terem közelébe értem megláttam Őt. Háttal állt nekem, (egy tanárral beszélgetett) és én teljesen leblokkoltam...olyan ismerősnek tűnt...azt akartam hogy forduljon felém és elkezdtem matatni a táskámban hogy húzzam az időt hátha megfordul...
Így is lett. Ahogy rámnézett....sötétbarna szemek...szinte fekete szempár....sportos alak.... *.*
Azóta 7 év telt el, és a mai napig emlékszem minden egyes "közös" pillantásainkra, az illatára...
Tudom butaság, de Ő az ideálom. A mai napig....
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!