Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nehéz beismerni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz beismerni de elbuktam én is . Van valakinek ötlete hogyan tovább? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Elég erős személyiségnek tartottam magam, úgy gondoltam igen is lehet az embernek úgy barátnője ha kedves rendes úgymond ,,jó fiú,, stílusú. Hát tegnap végkép bebizonyosodott, hogy a valóság az, hogy egyáltalán nem. A kérdésem, az, hogy van valakinek épp kézláb ötlete, hogyan tudnák úgy megváltozni, hogy bunkóbb legyek ? A külsőmmel nincsen baj, gyorsan tudok ismerkedni lányokkal, régi mód szerint neveltek, hogy a nőt tisztelni, szeretni kell és akkor ő is szeretni fog csak a túl közvetlenségemmel, kedvességemmel , lovagiasságommal szinte kivétel nélkül a barát zónába kerülök. Lánybarátom van nagyon sok már . Egy társat szeretnék, de ez úgy nézz ki ha így fojtatom ez nem fog menni. Föladni nem fogom, de tegnap óta az önértékelésem a 0-val egyenlő. Van megoldás erre? Élősorban tapasztalt férfi társaimat kérdem, de hölgyek válaszát is kíváncsian várom.
2012. febr. 11. 12:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem magadban kell elöször letisztáznod a kérdést, miszerint bunkó leszel és valóban több Nö fog értékelni, de nem azért ami/aki valójában vagy, a második lehetöség, hogy maradsz az aki vagy és megvárod azt a Nöt, aki önmagadért szeret.

Én is ebben vagyok, amiben Te...

Mit mondott a hölgy?

2012. febr. 11. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Kezd azzal, hogy tudnák helyett tudnék-ot írsz. A többi jönni fog magától.
2012. febr. 11. 12:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de az én barátom kedves, udvarias, és én pont ezért vetettem szemet rá.

22/L

2012. febr. 11. 12:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem az a megoldás erre, hogy hozzádvaló lányt keress, aki értékeli a kedvességed. Hidd el vannak ilyenek is, ne általánosítsunk, a lányok sem egyformák. Jól gondolkodsz egyébként ne add fel, meg fogod találni idővel akit keresel! Neked egy érettebb gondolkodású, intelligens lányra van szükséged, aki tud értékelni.

Ezek a kudarcok pedig nem téged, hanem azokat a lányokat minősíti akikkel eddig dolgod volt, tehát bízz magadban, te jól gondolkodsz :)

És nagyon elegem van abból a h*lye dumából, hogy a nők csak a rossz fiúkra buknak, ez nem így van! Nem kellene állandóan általánosítani, nem minden nő ugyanazt keresi egy férfiban.

Szóval szerintem ne akarj megváltozni, inkább más típusú lányoknál próbálkozz.

20L

5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok bunkó a párommal. Tisztelem mint NŐ-t. 14 éve vagyunk együtt, idén leszünk 8éves házasok. Lesz majd lány aki időben fogja ezt értékelni, a többiek meg majd bánkódnak úgy 10 év múlva :)
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
tessék ott a 4-es és az 5-ös is :) Vannak ilyen lányok. Ne add fel :)
2012. febr. 11. 12:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Lényegtelen mit csinálsz addig, míg nincs egy Maseratid..
2012. febr. 11. 12:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értelek. Barátom rendes-aranyos-stb. Mégis vele járok.

Mondjuk én nem is vagyok egy fullos diszkós cica. Szerintem nem vagy egyértelmű. Nincs olyan jófiú ismerősöm, aki ne találná fel magát. De mindegyik határozott a lányokkal és így kapcsolnak, hogy mivan. Eddig összejött nekik. Pedig nem is néznek ki annyira jól, simán átlagosak.

20L

2012. febr. 11. 12:32
 9/20 anonim ***** válasza:

zónapocok!

Nem azért javítottam ki, hogy belekössek, hanem, hogy következőre helyesen írja. A te alábbi szösszeneted is kijavítanám de nincs időm ez egy több órás munka lenne. Az írásodból ítélve, az általános iskolában kb a 4. osztályig jutottál.

2012. febr. 11. 12:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is kedves, figyelmes, nekem is ez kell egy férfiban. Nem tudom mit ennének a nők (nem a csitrik) egy olyan pasin, aki nem törődik velük és bunkó is?

22/L (6 éve együtt)

2012. febr. 11. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!