Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz beismerni de elbuktam én is . Van valakinek ötlete hogyan tovább? ( többi lent )
7-es!
Szerinted hány férfinak van olyan kocsija az egész világon? Mégis párok milliói boldogan élnek!
Köszönöm a gyors válaszokat !
12:23-as
Ami miatt elkeseredtem végképp, az , hogy nagyon jól megvoltunk egymás társaságában, eléggé megnyílt előttem szimpatikus is voltam neki ( csók is volt már ) . Probléma ott kezdődött, hogy a volt barátja terrorizálta lekezelően viselkedett vele meg állandóan zaklatta, hogy jöjjön vissza hozzá. ( egy igazi bunkó a srác ) Ha kelet a lánynak segíteni rögtön mentem . A volt barátjától nem is egyszer védtem meg . Ez így ment kb 3 hétig. Egészen mostanáig mivel elkezdődött a fő sulim ismét, így csak csütörtökön tudtam otthon lenni. Addig a volt barátja megint megkörnyékezte , és sikeresen visszatáncolt hozzá. A lánytól meg ezt az üzenetet kaptam :
,,Jóó srác vagy hihetetlenül jó , de te ennél sokkal jobbat , többet érdemelsz , mint hogy rám pazarold az időd. ,,…….
Örülök, hogy vannak olyan lányok mint ti , kár , hogy nem olyan társaságban mozgok ahol a hozzátok hasonló lányokkal lehetne ismerkedni. Eléggé nyitott vagyok , a normális átlagos lányokat keresem. Az ismerkedés elején nagyon jól haladok mert díjazzák, hogy figyelek rájuk , és meg is lepődnek , mert nem ehhez szoktak hozzá. Aztán 1-2 hét elteltével mintha nem lennék elég ,,izgalmas,, ezért barátság lesz a kezdeti vonzalomból, és beleragadok ebbe.
Ezért tartok ott, hogy akkor 24-éves fejjel inkább megváltozok .
Az én barátom is olyan, mint te, és nagyon szeretem azért, amilyen. Úgy gondolom, mint ahogy előttem is írták, hogy valószínűleg eddig éretlenebb lányokkal kezdhettél. Az utolsó eset is például, ne haragudj, de ha valaki ilyenek után visszamegy a volt barátjához, miközben te kiállsz mellette és a tenyereden hordozod, annál a lánynál gondok vannak, ezek után ne magadban keresd a hibát.
Meg fogod találni azt a lányt, akivel összeilletek, és semmiképp se érezd magad baleknak.
Nehogy megváltozz, kérlek!!
Az, hogy kifogtál egy ilyen lányt nem a te hibád, és nem is azé a szerencsétlené.
Meglepődnél, ha tudnád, hogy akinek alkoholista apja vagy anyja vagy, az milyen gyakran választ maga mellé szintén szenvedélybeteg párt, a veréssel ugyanígy.
A probléma, ami adódott nem mindennapi és egy ilyen eset miatt eszed ágában se legyen megváltozni!!!
A barátzónába pedig azért kerülsz, mert szerintem nagyon visszahúzódó vagy és nem a nőt keresed elsősorban, hanem a személyiségét. Mind a kettőt egyszerre kell felfedezni. Mutasd ki, hogy érdekel, mint nőt, nézz végig rajta, nem kell szemérmeskedned, ha próbálod eltitkolni, akkor is észrevesszük :)
Szóval lássa rajtad, hogy nőként is felkeltetted az érdeklődésed, nem csak, mint ember.
Ezen kívül neked semmi problémád nincs.
most itt mindenki írja hogy ők a jófiúkra buknak, jó vagy így.
de valamit mégis elszúrhatsz pedig, mert ott a tény, hogy nem jött össze.
lehet persze hogy rossz csajnál próbálkozol, de simán lehet az is hogy túl jó vagy. jó dolog ha figyelsz a csajokra de az nem, ha kiszámítható vagy.
le leszek pontozva de nem érdekel.
nálam ugyanez volt, egy rendes, jó srác próbálkozott. 3-4 hónapig hajtott utánam. az exem akivel 3 éve szakítottam, felhívott hosszú szünet után. mi volt? hagytam a jó srácot, ugrottam a nyakába. pedig többször elhagyott, meg megalázott és mégis ő kell nekem, őt szeretem.
sajnáltam a jó srácot, de ennél többre nem futotta. ő nem volt izgalmas, mindig tudtam pontosan hány órakkor ír és meddig, melyik napokon találkozunk, ha egy kicsit nyavajgok már azonnal pattan és hogy beszabályozott, az is idegesítette ha a barátnőimmel találkoztam. én ne menjek sehova nélküle, ez vitte ki a hajam.
a "rossz pasi" exem meg néha amikor nyavajogtam azt mondta: figy, ismerlek, te egy erős csaj vagy, megoldod.
nem rohant azonnal hogy órákig hisztizzek neki. és Tényleg hamar megoldottam.
vagy mikor azt mondtam, a barátnőimmel bulizok azt mondta hogy oké, ő is megy a haverokkal.
magyarán teret adott, engedte hogy éljem a kis életem, tudta mikor hisztizek csak azért hogy odafigyeljenek rám és mikor komoly a dolog. magyarán Megértett. és nem csinált magából pacskert, meg pszichológust.
Ha változok is akkor picit keményebb leszek, mert úgyse tudnám sokáig eljátszani, a tapló embert mert az tényleg nem én lennék :)
Általába 20-21-éves lányokkal hozott össze a sors, igen elég lazák van köztük akik éretlenek is. Szerethető karakternek tartanak sokuknak a biztos pontot jelentem, én is szeretem őket mind eljárunk táncolni sörözni szóval igazi barát kapcsolatba vagyok velük.
13:19-es bízom benne, hogy ez tényleg így van mint ahogy te mondod.
13:34-es Azt tudtam róla, hogy elég zűrös , de valami volt amit éreztem iránta , és megfogott benne, olyan elesett volt ( lehet a védelmező ösztönt váltotta ki belőlem ) , elég sok szeretettet is kaptam tőle ezért is állok kérdően a dolog előtt.
Azt nagyon jól eltaláltad, hogy nem fejjel megyek a falnak. Elég egyszerűen ismerkedem. Ha látom a lány szemében, hogy szimpatikus vagyok neki illetve mosolyog rám akkor az számomra zöld jelzés, és már tudunk is beszélgetni. Abban is igazad van, hogy engem első sorban a személyiségé érdekel ( persze kell külső vonzalom is ) . De mindenképpen kifogom próbálni azt, hogy kihívóbban fogok vele viselkedni, mert lehet azért veszik el az érdeklődés, mert nem látom meg benne a nőt amit ő szeretne.
14:32-es
Nagyon érdekes volt amit írtál. Volt benne olyan amiben magamra ismertem. A régebbi barátnőmre nem telepedtem rá szóval ilyen téren elég rugalmas vagyok. Figyelni fogok mind azokra amiket megemlítettél. Ment neked is a zöld kéz :)
1-2 nap kell míg kiheverem ezt mert elég nagy léket ütött ez most rajtam ,de köszönöm a biztatást, mindenkitől ! Rajtam nem fog múlni majd, hogy megtaláljam azt a szintén életvidám lányt akit keresek :)
Szerintem meg örülj hogy ilyen "gyorsan" megszabadultál ettől a csajtól, és nem 1 év után játszotta ezt el.
Jól írta, jobbat érdemelsz.
Bunkósággal több ellenséged lesz mint barátod. Tapasztalom, bár én nem vagyok ez a kategória, de látom ohgy összesúgnak meg kibszélik a háta mögött. Ha neked ez kell akkor változz, ha nem akkor keress egy normális lányt akin nem ment végig 20 éves létére a fél falu.
Persze, hogy jól eltaláltam, nő vagyok, tudom mit várunk :):) És ez a többségünkre igaz.
Nem tudom magam nőként érezni, ha valaki mindössze az életem felől kíváncsiskodik, de egyetlen pillantásával nem tükrözi, hogy azt akarja az övé legyek. Akkor tudomásul veszem, hogy mindössze szimpatikus vagyok neki, de vagy nem tart vonzónak, vagy egyszerűen nincs semmiféle szexuális gondolata velem.
Ez nem azt jelenti, hogy rögtön előre és akkor elkapkodni mindent, isten őrizz, de ha azt érzed tetszel valakinek, az ad egy olyan pluszt, ami a kapcsolat kialakításánál elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!