Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Valakinek ötlete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
Megismertem egy csajszit, párnapja, de csak virtuálisan dumáltunk, ma este találkoznánk. Végülis autóval megyek, de fogalmam sincs hova vihetném, meg egyáltalán, kellene pár kérdés, ha esetleg a kinos csend bekövetekzne, közbe tudnék vágni:/ Igy a párnap alatt elég sokat beszéltünk, viszont közös ismerösök nincsenek, igy kicsit félő nehogy elakadjon a dolog! Várom az ötleteket:)

2012. febr. 11. 10:47
 1/4 Wolfgang válasza:

Hány évesek vagytok?

Úgy általánosságban ezeket tudom mondani:

Sok mindentől függ, hogy mi a legjobb, de elmehettek étterembe, moziba, most mondjuk a kori is jó lenne, vagy akár hógolyózni, szánkózni valahová, utána pedig egy kávézóba. Hirtelen ennyi ötletem van.

Bókolj neki sokat. Dicsérd meg a ruháját, a haját, a mosolyát bármit ami szép rajta. (Ez egyébként kínos csend megelőzésére jó, azon kívül el fog ájulni, hogy milyen rendes vagy... ) Egyébként ha már tudsz róla pár dolgot, akkor beszéljetek arról. Hagyd, hogy hadd beszéljen magáról. Így legalább jobban megismered. Kérdezd, hogy mit szeret csinálni (így legalább a következő randira már lesz ötleted) stb.

Sok szerencsét! :)

2012. febr. 11. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi 19:)
2012. febr. 11. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, a mozi első randira szerintem nem a legjobb, mert nem is tudtok beszélgetni a nagy részén. Ha elmentek vacsorázni, a sztenderd témák, a gyerekkor, iskola, barátok, érdeklődés (hobbi, ilyenek).
2012. febr. 11. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:

"Igy a párnap alatt elég sokat beszéltünk, viszont közös ismerösök nincsenek, igy kicsit félő nehogy elakadjon a dolog! " - közös ismerős kell ahhoz hogy valakivel el tudja beszélgetni? Érdekes.

Kifejtős témákat kell felhozni, amire nem adható sem kitérő sem rövid válasz. Ha meg csend van hát csend van, nem fog összedőlni a világ.

Alapból úgy kellene hozzáálni a dologhz hogy nem a leendő gyermekeid anyjával találkozol, hanem csak egy jelölttel. Íy nincs rajtad a nyomás hogy megfelelj neki minden áron.

2012. febr. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!