Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, valakinek van valami ötlete hol lehet ismerkedni?
Én is hasonló cipőben járok, csak sajnos sehol sem találni egy normálist lányt egy hosszabb távú komoly kapcsolatra..:s
16/f
Kedves kérdező:
a legváratlanabb helyeken lehet összeismerkedni valakivel.. csak magamat hoznám példának és a 3 exbarátnőmet..
1. barátnőm biciklivel elütött és eltört a lábam.. 4 hétig minden nap meglátogatott.. ápolt.. aztán mikor tudtam járni, elhívtam moziba, és ott ... //a többi titok
2. barátnőmhöz gépet mentem szerelni mikor megismerkedünk
aztán gyanusan sokszor romlott el a gépe..:P
3. barátnőmmel meg egy parókián ismerkedtem össze.. tartottuk utána a kapcsolatot és így jöttünk össze
szóval ezzel annyit akartam az értésedre hozni, h nem kell ahhoz társkereső h összegyere valakivel.. mert ezek nem 1-2 hetes kapcsolatok voltak.. több mint 1 évesek..
akár itt is összejöhetsz valakivel (ha gondolod dobj egy privit :D) 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!