Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van egy jó ötlete hogyan szolítsam le?
Figyelt kérdés
Na szóval, még 2 éve tetszett egy lány, de nem próbálkoztam be nála, mert volt barátja. Elvileg 1-2 hete szakítottak (nem biztos) Facebookon visszajelölt, de nem hiszem, hogy ténylegesesen ismer. Nem találkozunk ,de tudom hogy egy vendéglőben dolgozik ott lehetne vele beszélni. nem tudom mivel indítsak pedig nagyon bejön.2011. júl. 28. 22:09
1/12 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy megismer-e. Aztán hazudok valamit.
2011. júl. 28. 22:10
2/12 anonim válasza:
"Hé paraszt! Melyik út megyen Budára?"
3/12 anonim válasza:
Semmiképp se hazudj, és ha vendéglőben dolgozik, rendelj tőle valamit.
4/12 A kérdező kommentje:
jo, de mivel keltsem fel a figyelmét?
2011. júl. 28. 22:14
6/12 A kérdező kommentje:
balf@szok kiméljenek
köszi
2011. júl. 28. 22:25
7/12 anonim válasza:
Ne azzal kezd, h megismer-e, mert ha nem nagyon kínosan fogja érezni magát, az sosem jön be. Egyszerűen légy kedves és valami teljesen átlagos dologgal indíts. Pl. megkérdezed, h nem uncsi-e étterembe dolgozni, mit tudom én.
8/12 anonim válasza:
Odamész hozzá és azt mondod neki:Figyelj ide!Én nem szeretek dugni,csak nyalni.És szeretem,ha büdös a pics@ egy kicsit.Ja és attól izgulok fel,ha szopkodják a mellbimbómat.
9/12 A kérdező kommentje:
b.szki az értelmi fogyatékosok tényleg ne írjanak inkább!!
2011. júl. 28. 23:44
10/12 anonim válasza:
Jóóó,bocs,csak nem bírtam megállni.
Szerintem ne azzal foglalkozz,hogy mit mondjál neki,hanem higgadj le.Ha belegondolsz,odaállítasz elé és nincs sok időd,hogy tudasd,ezért neki sincs,hogy feldolgozza.Ezt nem is szeretik.Szóval mindenképp egy megelőző csapást kell mérni.Mégpedig úgy,hogy nem veled találkozik először,hanem a szándékoddal.Küldesz neki mondjuk egy virágcsokrot.Aztán mégegyet,de már randit kérsz tőle.Bla-bla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!