Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy és hol kérdezzem meg egy lánytól hogy járna-e velem? Kérdezzem meg msn-en? Hívjam el sétálni és ott? Ha valakinek van valami tuti ötlete azt kérem írja le. Ha 8. eleje óta nagyon jóban vagyunk korai lenne most megkérdezni hogy járna-e velem?
Figyelt kérdés
8.-os fiú
első csajom lenne :)
2011. márc. 19. 10:30
1/20 anonim válasza:
Szerintem az ilyen kérdések nem működnek. Csókold meg, ha látod rajta, hogy benne lenne. Ennyi.
2/20 anonim válasza:
Jaj, de aranyos vagy! De járni, nem csak úgy szoktunk. Előtte általában van egy-két randi,hogy meglássuk, egyáltalán tetszünk-e egymásnak. Tehát hívd el sétálni, vagy ha van rá pénzed sütit enni stb. és ha alakul, csókold meg!:) Utána már minden menni fog magától!
3/20 A kérdező kommentje:
Már többször voltunk sétálni és vettem neki csokit is.
Az normális ha a suliban két szót szólunk egymáshoz sulin kívül meg órákat msn-ezünk mindenről amiről csak lehet.
Mindig azt mondja,hogy aranyos vagyok a legjófejebb akit ismer,én mindig megnevettetem.
2011. márc. 19. 10:51
4/20 anonim válasza:
Felejtsd el a csók erőltetését! Hívd el valahova! Ha jóban vagytok akkor nem probléma elkezdeni egy beszélgetést.
5/20 anonim válasza:
Akkor óvatosan tapogasd ki,hogy milyen típusú srácokra bukik! Abból már tudsz következtetni,hogy bejössz-e neki! De ha már volt randitok, akkor még hívd el egyre és próbáld megcsókolni!
6/20 anonim válasza:
Nyugi! Itt már elindult a "folyamat". Még pár ilyen alkalom és jön a többi magától. Te meg ne azon gondolkozz, hogy mit csinálj, hanem csináld és mond is el neki mit érzel.
7/20 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd ezt a csók dolgot, én is megijednék ha valaki egyszer csak le akarna csőrözni. Inkább csak mondd meg neki hogy tetszik és kedveled.
8/20 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett a sztori vége! (utolsó válaszoló voltam)
9/20 anonim válasza:
Sose kérdezz ilyet,hogy járnál-e velem,mert ennél idétlenebb kérdés nincs a világon.Hívd el randizni(csak ne moziba!),és meglátod mit reagál.
10/20 A kérdező kommentje:
Az jó jel ha msn-ezés végén kb 5-ször elköszönünk egymástól és mindig úgy köszön el, hogy: jóéjt szia puszillak és egy szívet a végére :)
2011. márc. 19. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!