Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy és hol kérdezzem meg egy lánytól hogy járna-e velem? Kérdezzem meg msn-en? Hívjam el sétálni és ott? Ha valakinek van valami tuti ötlete azt kérem írja le. Ha 8. eleje óta nagyon jóban vagyunk korai lenne most megkérdezni hogy járna-e velem?
Figyelt kérdés
8.-os fiú
első csajom lenne :)
2011. márc. 19. 10:30
12/20 anonim válasza:
Az jó jel,szed össze a bátorságod,és hajrá,szerintem ő is erre vár.
13/20 A kérdező kommentje:
És akkor mit mondjak???
Mert 90% tudom hogy erre vár.
Mi a következő lépés?????
2011. márc. 19. 12:15
15/20 anonim válasza:
Helló
hogy vagy
Blablabla csak hogy ne támadd le rögtön
Nem jönnél el pizzázni/moziba/stbstb?
a többi meg majd jönni fog :D
16/20 A kérdező kommentje:
Tudjátok a mi osztályunkban a falnak is füle van és ha elhívom valahová másnap rajtam röhög az egész osztály és úgy kibeszélnek hogy ti azt el sem tudjátok képzelni.
Ez az egy gond van.
2011. márc. 19. 12:43
17/20 anonim válasza:
Irigykednek. Na és. Ne törődj vele. Majd megszokják.
18/20 anonim válasza:
El tudom képzelni, én is voltam gyerek. Aztán 20 évig bosszankodtam az elszalasztott lehetőségen...
20/20 anonim válasza:
Na mi lett a sztori vége?? Engem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!