Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stratégia arra az estre, ha a lánynak van barátja?
A csajt már egy ideje kinéztem magamnak, de nem volt semmi kozos pont ahol elkezdhettem volna a megismerését. Most van barátja, tehát rosszabbak az esélyeim. De az egyik haverom nagyon jóba lett a lánnyal, és megígérte, hogy bemutat neki (ez meg valamicskét javított az esélyeken!). Egy suliba járunk. A barátja szoke kékszemu és zenész (tobb hangszeren is játszik), ugyhogy egész sikeres. De az a benyali típus, aki minden lánnyal barátkozik, HÁTHA...
Na szóval, én férfiasabb megjelenésu vagyok, és nem egy hímringyó. Zene helyett gyúrok, korizok, túrázok, biciklizek. Jól tanulok, de szerintem az intelligencia nem a jegyektol fugg. Próbálok udvarias lenni. Az emberek hulyesége és agyatlansága konnyen ki tud borítani. Sajnos a csajokkal szemben elég nagyok az elvárásaim, és van bennem egy ki nogyulolo hajlam (ne értsétek félre, az esetek túlnyomó részében elfojtom a kritikát és elintézem egy legyintéssel). Meg szeretném ismerni a lányt, és ha tényleg olyan amilyennek a haver leírta, akkor tobbet is szeretnék. Csakhát van barátja. És kellene pár tipp.
Ez a rész már teljesen emberfüggő. Ugyanolyan mély érzelmekkel lehet igy is és úgy is együtt lenni.
Ha ugyanúgy gondolnánk, akkor túl unalmas lenne a világ :)
Másrészt "szegény" kérdezővel meg nem foglalkozunk lassan :S
Bocs a témaváltásért.
Hát igen, tényleg unalmas lenne, ha mindenki egyformán gondolkozna.
A kérdező a kérdés kiírása nélkül is boldogult volna. Emiatt ne fájjon a fejed :D
Az igaz. Lényegében én se láttam a valódi kérdést, mert megmagyarázta saját magának mit kell vagy fog tenni.
Max kapott pár tippet, ha összejön neki a lány :)
Most már csak arra lettem volna kiváncsi, hány éves a srác...
Nem volt semmi látni két vélemény utkozésést :D.
Késobb még talán hasznos lesz. Amugy nem elmagyaráztam magamnak amit tennem kell, csupán írásban gondolkoztam. A kérdés a lány megismerésést foglalja magába, nem az elcsábítását. A Doktor úr kiváncsságát kielégítve: 16/f
Érdekes volt a téma valóban én folytatnám a dolgot.
És ha látjátok azt hogy a hölgyike megkedvelt mély dolgokról is beszélgettek stb...ha kettesben vagytok. És ha a barátját idegesíti az hogy jóban van veled emiatt nem akar veled beszélgetni ??!!
Az tényleg érdekes lett volna. DonKartács, nem nagyon értettem amit írtál. Valahogy ezt vettem ki (javíts ki ha tévedek): ha a holgyike megkedvelt és már mély dolgokról is beszélunk kettesben, akkor folytatni kéne a puhítást. És ha a barátjának nem tetszik, hogy jóban vagyunk, ez miatt nem akar velm beszélni a csaj?
Bocs fogalmazd meg újra, mert egyrészt SVKiai vagyok, másrészt kihagytál 1-2 vesszot, esetleg szavat.
Igen ami nekem értelmes az másnak nem biztos :D
Arról van szó hogy jóban lennél e hölgyikével (jelekből lehet látni) de a barátját ez idegesíti és így nem engedi hogy jóban legyen (mármint a hölgyikét) veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!