Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó külsővel van esélye egy lánynak normális fiúknál is?
Úgy vettem észre, hogy nincs. Pont a normális fiúk nem mernek kezdeményezni. :/
20/N
Attól függ, mit értünk "normális" alatt. Szerintem egy normális fiú van annyira okos, hogy ne képezzen előítéletet, még ha például nálad a "nagyon jó külső" azt jelenti is, hogy műnőnek tűnsz. Ráadásul (szerintem) egy normális fiúnak az önismerete is jó, így nem riad vissza. Szóvel szerintem értelmetlen a kérdés.
20/F
Azért ez érdekes, hogy ti a normálisat a kevésbé jóképűvel/ rondával párosítjátok. De az se mindegy kinek mi a jó külső és a normális. Mert ez sem jelenti ugyanazt mindenkinél. :-)
20/F
szerintem nem írta azt senki, amit te feltételezel :)
Majd hamarosan fogja. :-)
Amúgy egyáltalán nem alaptalan feltevés ez.
Szerintem pedig az értelmes, intelligens férfiakra gondolt.
Kérdező! A szépség soha, sehol nem lesz hátrány! Ettől nem kell tartanod :)
Az szerintem hülyeség, hogy valaki azért nem mer kezdeményezni, mert a lány "túl jól" néz ki. Ott már iszonyú nagy önértékelési gondok vagy pszichiátriai kórképek vannak, ha valaki csak csúnya lányokkal mer szóba állni, mert azt gondolja, hogy a többi lányt simán lecsapják a kezéről... Egy szép lánynak még a "normális" fiúk is örülnek.
Viszont sok, magát űber-nehézbombázónak gondoló lány azt hiszi, hogy a szépség abból áll, hogy tonna vakolat, köldökig kivágott felső, 10cm magas sarok, szolis bőr és gusztustalan, hegyes műkarmok.
Na, ez az a kinézet, amit én is (és szerintem más "normális" fiúk is) elkerülnek, mert az illető lányról lerí, hogy p*csa. De az általad skalpgyűjtőnek nevezett "alfahímeket" (értsd: fuksz-gyúrás-BMW vagy zselé-pinking-pláza fiúk) pont ez vonzza, mert látszik ezeken a lányokon, hogy egy estére megkaphatóak, ezért másnap lehet menőzni a haveroknak, hogy eggyel több strigula lett...
24F
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, és választ kapsz a kérdésedre! Egy "normális" fiúhoz nem tudnál vonzódni annyira, csak azokhoz akik lába előtt térdel minden lány, és háremet tarthatnak mert megtehetik! :P
Mondjuk én ismerek nagyon szép de fiúk terén nem a legsikeresebb lányokat, nah őket keresem mindig :P
Ők az igazi értékek számomra!
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!