Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális fiú-lány barátság milyen/mi fér bele?
Van egy uj csajismerősöm.Megpróbáltam hajtani rá,egy hét mulva lerázott hogy legyünk barátok.Azóta barátok vagyunk.Az a probléma,hogy folyamatosan simogat,meg a testbeszéde olyan mint egy szerelmes csajé.Simogatja az arcomat,nem bír meglenni nélkülem,nagyon ragaszkodik hozzám,ilyeneket mond hogy:"nekem már mindennapom szép,hisz te itt vagy nekem(és megsimítja az arcom)",vagy "neki Éva a fontos,nekem meg Te ".A multkor pl. tejbegríznek ált neki,mondtam hogy de ennék egy jó tejberízst,erre azt csinált inkább mer én megjegyeztem..
Vagy nekiáll vacsi közbe masszírozni,ilyesmik.. És ezeket tudatosan csinálja.
Mennyi "kontakt" fér bele egy barátságba?
Szerinted mi az ami még belefér,és mi az ami már nem??
Elsőnek:egy hete,mikor száműzött a friend zónába, mondtam neki hogy elég érdekes jeleket küldött.. tehát nem szaroztam,miután kimondta a bűvös szót,őszintén elmondtam neki hogy pl. a simogatását is félreértettem,és ez szerintem nagyon bensőséges..meg hogy én többet akartam,de így is megteszi.Tehát tudja hogy ez engem "izgat" és ennek ellenére mégis csinálja,mintha tudattalanul tenné,annyi különbséggel hogy nagyonis látom rajta hogy direkt csinálja.
Az előbb pl. 3x simogatta meg az arcom,mondván szúrok (tegnap borotválkoztam XD ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!