Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez normális barátság?

Ez normális barátság?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy kb 2-3 éve vagyunk jó barátok, vagy legalábbis szerintem. Régen nagyon sokat nevettünk, ma már szinte csak a veszekedés, a rosszkedv, és nem is nagyon talákozunk már, csak mikor "muszály".

Nem tudom miért, engem nagyon zavar ha másokkal is barátkozik, vagy ne adj isten lenne egy barátnője....

Féltékenység vagy nem is tudom minek lehet ezt nevezni..

Normális ez?

Néha nem tudom, mi a jó és mi a nem? Kiakarom sajátítani, hogy mésokkal ne legyen boldog, max velem, de nem lehetek önző hogy megfosszam az élet örömeitől... Lehet érdemes lenne véget vetni a barátságnak? Csak sajna akkor nagyon egyedül maradnék... magamat ismerve, pedig nem is tudnék véltozni se sajna :( 19/F

2011. dec. 20. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már csak akkor találkoztok amikor muszáj akkor ez már nem nevezhető barátságnak,de aztán lehet hogy tényleg nőt talált az illető ilyenkor megérthető egy picit a dolog.Másoktól szerintem felesleges félteni mert ezáltal bővülhet a te baráti köröd is,tudod a barátom barátja a barátom. Szóval ritka az mikor a barátod egy ellenségeddel haverkodik .A lényeg ne erőltess semmit egy picit xarjál rá és majd meglátod hogyan továbB!
2011. dec. 20. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem ugyanezt csinálja barátnőm, kisajátít, csak neekm hisztizik is ha nélküle van valakivel programom.

Hát elég zavaró.

Szóval szeritem tartsatok ebben a barátságban egy kis szünetet: egy ideig ne beszéljetek meg semmi, és nézzéztek meg hogy jobb-e úgy mindkettőtöknek.

2011. dec. 21. 08:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
2011. dec. 21. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!