Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, mikor és hol pasizzak kisgyerek mellett?
Persze én általánosítok, kivételek mindig vannak. Mondjuk a 80% olyan, mint akit én mondok (és én csak a saját tapasztalatom alapján beszélek természetesen). És Ti meg tartoztok a 20%-ba.
Ezzel csak az a gond - és tényleg nem akarlak ezzel bántani -, hogy a szex jó! Nem kell fűvel-fával természetesen és akkor a legjobb, ha érzelem is társul hozzá. De ezen felül, az ember teljes életéhez hozzá tartozik, egy csomó pozitív élettani hatása van, a lelkiekről nem is beszélve. Ezért az a véleményem, hogy a Ti példátok nem jó és követendő példa sajnos.
És ez most nem bántás akar lenni tényleg!
Elhiszem, hogy nem az akar lenni, nem is vettem annak :) Szerintem mindenki meg tudja oldani másképp is ezt a részét (én legalábbis meg tudtam :))
Nekem nagyon személytelen a csak szex és más semmi. Olyan, mintha használnának valamire aztán menjek amerre látok. Nem ítélem el az egy éjszakát sem, csak én más beállítottságú vagyok. :)
A hiba a hozzáállásban van! Használd Te! Miért ő használ téged? Te miért ne használhatnál valakit arra, hogy a szexuális igényedet kielégítsd?
És egyébként ez is lehet kölcsönös. És akkor senki sem "csak" használja a másikat, hanem kölcsönösségi alapon működik - vagy mind a kettő használja a másikat, ez megint nézőpont kérdése :-P
Bánom, hogy végigolvastalak. De hogy következetes maradj saját magadhoz! Soha többet ne szexelj!
(mert ugye csak a volt férjeddel szexelhetnél, de tőle elváltál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!