Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, mikor és hol pasizzak kisgyerek mellett?
Korosztálytól függ. Van egy nagyon jó barátnőm, akinek
a szülei vigyáznak este a gyerekre, ha el akar menni
mondjuk discoba, klubba, egyéb szórakozóhelyre. Tehát
a gyerek nem akadály, csak rá kell bízni megfelelő ke-
zekre, és ha kell, tudni kell hozzá azonnal hazamenni.
Tehát másik város/hullarészegen árokban fetrengés nem
javasolt.
Akár itt is ;)
bárhol lehet "pasizni", ahogy "csajozni" is...
30/F
Nekem is ez a problémám. Ugyan én még nem váltam el, de nem bírom már elviselni a férjem. 17 hónapos a kislányom és esélyem sincs új párt találni, pedig csinos vagyok és nem vagyok buta sem.
24/N
ma 09:11
én simán bevállalnálak gyerekestül mindenestül. Pont kislányt szeretnék nevelni :$
#5: Ekkora kamu dumát! Persze, látatlanba bevállalnád, mi?
Max. egy menetre, azt kihagytad :D
Simán lehet, ugyan úgy mint nélküle.
Sőt ahogy így visszaemlékezem pár kapcsolatomban a nőket nemhogy egy gyerek, de három sem zavarta. Sőt egy csomót még az sem, hogy elválva sem volt :-P :-D
Írj privit egyébként. Ez is egy lehetőség, hogy itt pasizz ... ;-)
ma 09:24
ne legyél paraszt. Írta, hogy nem ronda, és okos is. Ha van humora és kedves, ráadásul a kislánya is aranyos, akkor miért ne vállalnám be? :)
Ha egy nö azt irja magáról, hogy csinos és okos, az kb. annyit jelent, hogy a családi körben a nagymama elejti neki "Kislányom, megint milyen csinos vagy..."
no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!