Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi 2-3 hétben kicsit "összemelegedtem" egy lánnyal, akit már kisgyerek korom óta ismertem, de eddig kb.2 szót beszéltem vele. Jól elvagyunk, de kétértelműen fogalmaz! Lehet közöttünk valami?
aranyos nagyon a csajszi, már nem egyszer fél napokat együtt töltöttünk, de nem nagyon tudok kiigazodni rajta! az látszik, hogy jól érzi velem magát, meg mondta is, hogy jó fej vagyok, meg jó velem dumálni, meg szinte minden nap keresi a társaságom...stb.stb. de eddig még nem mertem/akartam rátérni a dolgokra, de egyik nap rákérdeztem msn-en! a válasz elég meglepő volt!
"nem akartam ilyen konkrétan kimondani a dolgokat te iszonyat aranyos és kedves vagy velem amit nagyon imádok és szeretlek téged pedig nem vagyunk régóta jóba, de ha most azt mondanám legyen közöttünk valami akkor lehet hogy megbánnám és a végén megbántás lenne belőle...nem akarok egyelőre barátot ez nem azt jelenti hogy nem akarok veled beszélgetni...csak egyelőre azt sem tudom hogy én mit akarok mástól...nem akarlak megbántani semmivel...igazából az a gondom hogy nem tudom eldönteni hogy mi alapján szeretek bele egy emberbe"
ezt írta...! én valamilyen szinten megértem a lányt, mert 2 komoly barátja volt eddig, az első hülyét csinált belőle (megcsalta, visszament hozzá, majd 1 hónap után megint kidobta és visszament a másik csajhoz akivel megcsalta) a másik gyereket meg nem ismertem nagyon, de azt mondta a csaj, hogy utólag visszagondolva jobb, hogy annak is vége...!
szóval ebből a szempontból érthető, hogy a biztosra akar menni, meg nem nagyon akar már csalódni...! amúgy ő 19 lesz 2 hónap múlva, én meg 20, 1 hét múlva!
valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak? mert nem tudom...! nem akarok ráerőltetni semmit, rámászni meg főleg nem, mert abból lehet, hogy rosszul jönnék ki (viszont szerintem hagyná, ha mondjuk megcsókolnám)!
én arra gondoltam, hogy most pár napig nem fogok vele foglalkozni, mert ha így megmondta akkor hova hajtsak!? vagy ez nem jó ötlet? mit gondoltok erről?
Szerintem nem kell ez a "nem fogok foglalkozni vele" dolog.Legyél vele olyan mint eddig.Szerintem van rá esélyed,hogy összejöjjön a dolog.Csak értsd meg,hogy idő kell neki rendezni magában a dolgokat.Ez viszont nem úgy,hogy nem foglalkozol vele.Azért még szüksége van rád,és így könnyebben is dönt.
Nisa
Az a lényeg hogy ne eröltesed a dolgot legyél az az ember akit ő megismert és igy talán megtörik a jég :)
de mindig számicsál arra hogy lehet hogy jön egy másik fiú és annak egyből igent mond ,
tulajdonképpen a nők kiszámithatatlanok :)
de ha eljön a te idöd azt éreztetni fogja
az rendben van, hogy érezteti fogja, csak én azt hittem, hogy már eddig is éreztette, azért kérdeztem rá...!
mert sokszor van olyan, hogy nagyon közel jön hozzám, átkarol, vagy olyan is volt, hogy a vállamra hajtotta a fejét...stb.
lehet, hogy az ő szemébe én vagyok a "lelki társ" mert velem meg tud beszélni mindent!? remélem nem! én nem a "lelki társa" akarok lenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!