Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan, amilyen nem vagyok?
Húsz éves lány vagyok, és szeretném elérni, hogy olyan kisugárzásom legyen, amitől a legtöbb srác azonmód kangörcsöt kap, és úgy érezze, hogy na iiiigen, ő egy dögös szexistennő vagy valami.
Hogy úgy legyek nőies, hogy sugározzak magamból valami fojtott bujaságot, tudjátok, amitől igazán megvesznek a pasik. Nem ribanc akarok lenni, aki mindenkivel összefekszik, csak ilyen kisugárzást, hogy szexi legyek.
A valóságban viszont elég átlagos vagyok, és abszolút más dolgok nyűgöznek le. Küzdősportok, extrém sportok, sok egyéb fiús dolog is, bár amúgy nőből vagyok én is, szeretek nézelődni ruhák közt, de a leginkább akkor érzem magam önmagamnak ha bunyózhatok, vagy valami olyasmit csinálok, ami nem éppen az abszolút szexis jelzővel értékelhető.
Hogyan tudnék az alap természetemen változtatni? El tudom fedni a külsőséges dolgokat, öltözködés, smink, haj, még valamennyire a mozgásomat is tudom manipulálni, meg a beszédemet, de hogyan tudnám megváltoztatni azt valami teljesen másra, amilyen tudom, hogy legbelül vagyok?
Mert hát a pasiknak ez nem szokott bejönni, ellenben a fent leírt viselkedéssel... :(
Valaki tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!