Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, legyek 2 pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, legyek 2 pasival egyszerre?

Figyelt kérdés

Van egy jelenlegi pasim aki megtudta,hogy van egy másik is aki kajtat utánam és azt mondta,hogy járhatok mindkettőjükkel,ő megérti hogy szép vagyok és az ilyen csajoknak mindig több pasijuk van.Előszőr csak néztem,hogy ez most 'hülye' vagy hülyéskedik? De nem,komolyan gondolta!

Nektek mi a véleményetek erről,csak nekem tűnik az efajta hozzáállás furcsának ?

2012. jan. 4. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Furcsa. Lehet beugratás is, hogy próbára tegyen, vagy komolyan gondolja. De ha jól értem, akkor aki utánad kajtat, az nem pálya.
2012. jan. 4. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

Szuper hapsid van, naná, hogy legyél.

Persze aztán ne legyél féltékeny, ha a barátodnak lesz még melletted is egy-két barátnője.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. jan. 4. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokat számítasz neki, és gyakorlatilag nem érdekli, kivel vagy. Ha igazán szerelmes lenne beléd, nem engedne ilyet, nem hogy ő ajánlaná!
2012. jan. 4. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
haha, pasid is csak k*rni tart téged, gratulálok.
2012. jan. 4. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet csak meg akarja nezni, hogy mennyire vagy huseges hozza. Ha belemesz, hogy vele is meg a masikkal is legyel, akkor kirug teged a p*csaba (mondjuk mar igy is megerdemelned).

Ha meg nem ezert, akkor meg csak dugni akar teged es ennyi.

Ha meg ezert se, akkor egy nyomi balf*sz szerencsetlen.

2012. jan. 4. 13:42
 6/11 Solarian ***** válasza:
Ha szeretnéd a mostanit meg sem kérdezed. Milyen egy hideg k*rva vagy te?
2012. jan. 4. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
S miért nem ágyban egyszerre? Ez fel sem merült? ... jajjj dehogynem. Dobd fel neki a témát, ehhez mit szólna?
2012. jan. 4. 14:38
 8/11 anonim válasza:

Sosem tudni kiben miféle szándék lakozik. Nekem pl. afféle aberrált gondolataim szoktak lenni, hogy a mindenkori barátnőmet rábeszéljem arra, vegyünk be egy harmadikat, egy ffi-t. Valahogy elnézném és felizgatna, ahogy látom más keményen nyomja hátulról, miközben benne vagyok a szájában. Tetszene, ha élvezné. Ilyet még sosem csináltam, mert beismerem, igen beteg dolog, de mivel mindig kitértem a témára, nők kb. háromnegyede megfontolná, felük egyértelműen benne volna. Kérdezd meg az emberedet ilyesmire gondolt-e!

Lehetséges, csak könnyebb lelkiismeretet akar magának, mert külön útjai vannak.

2012. jan. 4. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót mondtam pár éve a feleségemnek. Tudtam, hogy ha lefekszik mással, akkor könnyebben bele fog egyezni a válásba. Onnantól, hogy megtudtam, kacsintgat más felé is, csak egy kis kurv@nak tartottam.
2012. jan. 4. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Elsősorban, ha normális lány lennél, akkor egy ilyen dolog eszedbe sem jutna, hogy két pasival járj!

A másik meg a párod, aki ezzel a válasszal állt elő. Nos, akkor ő vagy nem szeret téged, vagy csak próbára akar tenni, de egy biztos! Most jól összekavartad a dolgokat, mert valószínűleg egyáltalán nem bízik benned és, ahol bizalom nincs, ott a párkapcsolat is csak immel-ámmal működik!

Ha fiatal/kamasz vagy azt mondom, hogy éld ki magad, de ha nem, akkor azt inkább nem kommentálom. :-)

2012. jan. 4. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!