Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? (kérdés túl rövid)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár napja szerelmes lettem egy lányba az osztályomból.
Eddíg is tök jól megvoltam vele :)
De pár napja megtudtam hogy van barátja és össze vagyok törve. Nem tudom mit csináljak.
Ötlet?
2012. jan. 29. 16:38
1/10 anonim válasza:
1szál vidámságcigi meg egy liter vodka minden gondod elűzi :D
4/10 anonim válasza:
Nem éppen a legszebb dolog, de "csábítsd" el.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak vannak rossz meg jó napjai.
Gondolom veszekedtek
2012. jan. 29. 16:50
6/10 anonim válasza:
Nem biztosa azért, hogy a barátjával veszekedett, lehet, hogy családi problémái vannak. De ezt nem lehet, pontosan tudni. Meg sajnos nincs kapcsolat veszekedés nélkül, ez még nem lehet semminek a jel sem. Beszélgess vele sokat, ismerjétek meg egymást még jobban, és lehet, hogy beléd szeret, vagy ha szakít esetleg a jelenlegi barátjával (a mai fiatalok kapcsolatai, pár hétnél/hónapnál ne hosszabbak) akkor ott leszel Te neki, Te lehetsz a "következő páciens". :)
7/10 A kérdező kommentje:
Bár csak így lenne.
De nem kívánom hogy szakítsanak ha ő boldog.
De nem bírom nélküle
2012. jan. 29. 18:58
8/10 anonim válasza:
Rendes vagy, ha így gondolod! :)
Akkor maradt a várakozás. :(
9/10 A kérdező kommentje:
Haverom az bíztatott hogy mondjam meg neki mit érzek aztán lesz ami lesz de az iskolában nem bírnám nézni minden egyes nap az eredményt.
2012. jan. 29. 19:36
10/10 anonim válasza:
Akár ez is lehet egy megoldás. Csak nehogy elszúrd ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!