Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? ( kérdésed túl rövid, . )
Figyelt kérdés
A hétvégén voltam egy buliban.. mivel még parti szűz voltam, hát mondhatom ért egy pár 'meglepetés' volt h majdnem megvertek xd
sokszor menekülni kellett pár sráctól, NAGYON nyomultak.. gyakran fogalmam se volt mit reagáljak oO , volt h elküldtem a sunyiba , sokszor még ez se segített így menekülőre fogtam.. na és itt jön a lényeg.. éppen táncoltam , mikor oda jött hozzám egy helyes , kedves srác *--* hívott táncolni , én először nemet mondtam( nem akartam előtte beégni nem kicsit sz@rul táncolok xdd) aztán végül csak beadtam a derekam :D és hát.. nagyon rám mászott:SS majdnem lesmárolt , még a kezemet is fogta így menekülni se tudtam, húú a tapizásról akkor inkább ne is beszéljünk.. teljesen leblokkoltam , ilyen közel még senki se került hozzám, az első adandó alkalommal elhúztam.. pedig tetszett a srác ,csak megijedtem.. utána még 1párszor odajött , de hamar leráztam.. aztán feladta
érdemes így utána keresnem?
16/L
2011. jún. 14. 12:41
1/6 anonim válasza:
Ha elmered mondani a fenti tapasztalataidat neki is akkor feltétlen keresd meg.
2011. jún. 14. 12:44
2/6 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy megerőszakoljanak, akkor keresd csak nyugodtan, és járkálj mindenféle igénytelen buliba... Legyen eszed, könyörgöm! Te sem szeretnél egy életre szóló lelki sérülést szerezni magadnak. :S
2011. jún. 14. 12:44
3/6 anonim válasza:
2. nem mindenki kap életre szóló lelki traumát aki bulizni jár, sőt azok járnak bulizni akik élvezik ezt. vannak emberek akiknek ez nem jön be, kész, ennyi.
2011. jún. 14. 12:47
4/6 anonim válasza:
Nem vagy elég ribanc ahhoz, h ilyen bulikba járj, szal inkább ne menj többet!
2011. jún. 14. 13:07
5/6 anonim válasza:
jaj, tipikus eset, az ilyenektől vagyok rosszul. elmész rázni a pics.d 16 évesen mindenféle buliba, a ruhád is azt ordítja, hogy b.szd szét a pics.m te rosszfiú, de amikor odajön valaki, akkor meg menekülsz, meg be vagy tojva. ha nem kell valaki, koptasd le ÉS a viselkedésed is sugallja azt, hogy IGEN vagy NEM. csak úgy hirtelen nem tapiznak le senkit. egy ismerősöm mondta, és igaza van, hogy csúnya dolog a nemi erőszak, de ha kihívóan öltözöl és rakod magad, akkor ne csodálkozz ha egyszer elkapnak. mit játszod az agyad, ha nem tudod mit kezdj a pasikkal? inkább ne járj buliba, vagy tudd, mit akarsz.
2011. jún. 14. 13:51
6/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó : fekete pulcsiban , és fekete csőnaciban voltam deszkás cipőben .. igaz milyen kihívó?? ami meg a 'rázza a p.csját ' v már nem is tudom h fogalmaztad meg szóval elolvastad odáig h nem tudok táncolni? ez egy koncert volt... ha akartam volna se ráztam volna a p.csámatXD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!