Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Zsolt vagyok 14 éves. Nagyon tetszik az egyik osztálytársam de ő az egyik haveromba van belezúgva. És be kell látnom hogy a haverom sokkal menőbb és jobban is nézz ki mint én. Mit tehetnénk?2011. dec. 2. 22:37
1/9 RohanjElemér válasza:
hozz szépen egy sört apunak
2/9 anonim válasza:
Kedves Zsolt!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az életben ez korántsem számít nagy bajnak.
Üdvözlettel:
Anonymus
3/9 anonim válasza:
PÉNZ
ha sok PÉNZED lesz bármit megtehetsz, akármit, akárkivel.
4/9 anonim válasza:
én a helyedben holnap elhívnám a srácot sétálni aztán késsel átvágnám a torkát aztán felhasítanám a gyomrát megenném a szívét h belémszálljon minden ereje utána bábot készítenék belőle és azt használnám a nő meghódítására
Sasori voltam
5/9 anonim válasza:
Mit tehetnél? Semmit! Amúgy meg ha haverod szerintem dumáld már le vele hogy mi a szitu és ne ide írogasd ki egyszerre ha valami problémád van. Tudom, hogy erre való az oldal, de a józan eszed legyen már! Bocs nem bunkózni akartam.
7/9 anonim válasza:
Amíg ez a legfőbb gondod, boldog ember vagy.
8/9 anonim válasza:
Énis Zsolt vagyok 14 éves.Én Mohácson lakom!!
Őszintén mi értelme volt megnevezni magad?
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok!
Bocs azért írtam meg, hogy mohácsi vagyok, mert nem szeretném ha a barátnőm azt hinné, hogy én írtam ki a kérdést, mert akkor keresztbe lenyelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!