Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyebb meghódítani a ducibb/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb meghódítani a ducibb/kövérebb lányokat?

Figyelt kérdés
Bár még nem volt ilyen barátnőm, mostanában valahogy jobban tetszenek, az efféle csajok. :D
2012. jan. 25. 19:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

utolsónak igaza van, tényleg azon múlik, hogy a lánynak mennyi önbizalma van... viszont az is tény, hogy a kövérebb lányok között sokkal több az önbizalomhiányos, így azoknál jó eséllyel indulsz, elég ha érzik, hogy kellenek neked, hogy te valóban vonzónak találod őket, és el fognak ájulni... viszont ha kifogsz egy olyat, mint pl az előttem szóló husis hölgy vagy én, akkor ugyanolyan nehéz dolgod van... az önbizalommal és kisugárzással rendelkező lányoknak csak válogatniuk kell a jobbnál jobb pasik között, súlytól függetlenül... régebben én is megelégedtem bárkivel, aki egy kicsit is szimpatikus volt, mert jól esett, hogy kellek valakinek... ha most visszagondolok azokra a pasikra, azt hiszem végig be voltam szívva vagy el volt borulva az agyam vagy nem tudom, de ma már hozzájuk se szólnék...manapság már olyan pasikkal hoz össze a sors, hogy a kis nádszál csinibabák is csak úgy csorgatják a nyálukat utánuk, én meg megnyalom mind a tíz ujjamat

22/L

2012. jan. 25. 21:57
 22/27 ricsipi7 ***** válasza:
38%
mondják a dagadt nők hogy védjék magukat xDD
2012. jan. 26. 01:44
 23/27 anonim ***** válasza:
34%

# 21! Én voltam az előtted szóló husis! :) Tetszik, amit írsz, és tényleg így van! Hozzáteszem, én már kimondottan fiatal sem vagyok (harmincas éveim közepe felé járok már), de nemrég egy buliban egy 20 éves srácot alig tudtam levakarni. ;)

Bár nekem világéletemben volt önbizalmam, úgyhogy fiatalon sem voltak problémáim a pasikkal...

Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek jön be a husi, és őket nem tekintjük "prédának". Marad így is bőven elég, akinek bejövünk, és ezt ki is mutatják - csak velük foglalkozunk. Ennyi a titok. Én egy férfit nem is férfiként tekintek, amíg nem érzek a részéről érdeklődést. Vagyis nem olyan szemmel nézem, hogy lehetne-e vele bármi, hanem teljesen semlegesen. De azért elég sok férfinál érzem, hogy valami van a levegőben, és akkor már úgy méregetem.

Így egyszerűen nincs az, hogy kinézek valakit, és nem kellek neki, hanem csak olyanokkal kezdek, akiknek eleve bejövök.

Nem tudom, ez így mennyire érthető...

2012. jan. 26. 02:50
 24/27 anonim ***** válasza:
36%

Teljesen érthető. Én nem is szoktam kimondottan pasizni épp ezen okokból, hanem megvárom, míg ők jönnek és válogatok. Hiszen tényleg sok olyan van, aki kimondottan a vékony lányokat szereti, és elég hülyén jönne ki, ha rámásznék egy ilyenre...meg egyébként is, nehogy már nekem kelljen törni magam, jöjjön csak a férfi, legalább egyből átmegy az első rostán (magabiztosság).

Már csak arra lennék kíváncsi, kik pontoztak így le? Azok akik szintén kövérek, de nincs önbizalmuk és nem hiszik el, hogy lehet? Vagy a pasik, akik nem mernek hozzászólni egy nőhöz és dühösek a mi önbizalmunkért? Vagy azok a vékony lányok akik úgy tartják, jó nőnek lenni csak nekik megengedett?

2012. jan. 26. 12:39
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Van még egy opció: Azok a pasik, akik szerint minden teltebb nő dagadék, és el nem tudják képzelni, hogy más pasik (nem is kevesen) vonzónak találják a teltebb idomokat.

De szerintem ez így nem is igaz, én nem gondolnám, hogy azok, akiknek bejövök kifejezetten a telt formákra buknak... szerintem úgy általában a nőiességre, az erotikus kisugárzásra...

Ismerek pasikat, akiknél csakis a testalkat számít, és olyan nőkkel jönnek össze, hogy férfitársaik is fogják a fejüket, hogy mennyire hideg, érzelemmentes nőt fogtak ki. És vannak, akik nem a külsőt nézik, hanem az összképet, tehát a külső-belső kisugárzást egyaránt. Én nem tartom magam csúnyának attól, hogy telt vagyok: tudok úgy öltözködni, viselkedni, hogy kiemeljem az előnyeimet (pl. dús keblek ;) ), és leplezzem ha itt-ott van egy kis felesleg. (Ha már előkerül teljes valójában, akkor már úgyis mindegy, annyira be van indulva a pasi, hogy észre sem veszi :) ). Szerintem annyi a lényeg, hogy én jól érzem magam a bőrömben, szexisnek tartom magam (nem, nem úgy, hogy azt mondom, bomba alakom van, mert tudom, hogy nem! - hanem úgy, hogy tudatában vagyok saját szexualitásomnak és egyéb értékeimnek, és ezt sugárzom a környezetem felé...)

A lényeg tehát, hogy TE milyennek látod magad (tökmindegy, férfi vagy, vagy nő), csak szeresd magad, lásd magad szépnek, lásd magad vonzónak, és akkor a környezeted is annak fog látni. Ennyi a titka az egésznek...

2012. jan. 26. 13:48
 26/27 anonim ***** válasza:
55%

Épp annyira hülyeség, minthogy az alacsony férfiak alig találnak maguknak valakit. Nem ezen múlik.

Én sem vagyok vékony, bár kövér sem, fogalmazzunk teltként és soha nem kellett nekem kezdeményeznem, mindig volt udvarlóm. És nem ezek az utcán fütyülős trógerek, hanem rendes, dolgos, értelmes férfiak, akik még tudják mit jelent férfinek lenni.

Szóval én nem panaszkodom.

Ami érdekes, hogy nálam jóval kövérebb lányoknak, akik tényleg nagyon túlsúlyosak vannak a legjobb pasijaik. Külsőre is, tipikusan azokkal a srácokkal vannak, akikért mindenki a nyálát csorgatta egy időben.

2012. jan. 26. 15:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Ricsikém, neked sem muszáj mindenki után írni egy hozzászólást... xD

Inkább menjél tanulni, mert hamar eljön az érettségi:-P

2012. febr. 11. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!