Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb meghódítani a ducibb/kövérebb lányokat?
de igen komolyan gondolom!
mert lehet h a körülöttem élőkből indulok ki abból a kb 100 duci vagy kövérebb nőből, de ők örülnek ha találnak valakit az a helyzet!
segg-fej vagyok és lehet h lesz@rod a véleményem és TUTI h jösz majd nekem a sokkal ellentétes szöveggel h duci is ugyanúgy találhat, de nem érdekel!
DE!!!!! ugyanígy nincs esélye a szerencsétlen csúnyácskább pasiknak sem!!!! szóval ennyi.
amúgy tényleg egy s*ggfej vagyok :)
A helyzet az, hogy én egy teltebb nő vagyok, de adok magamra, kellő kisugárzásom is van (állítólag), és ezért elég sok pasi forgolódik körülöttem. Szóval nem, nem könnyebb meghódítani.
Abszolút nem a külsőn múlik szerintem, hanem azon, hogy egy nő mennyire elégedett magával. Lehet 40 kilós csaj is míszp*csa, meg 120 kilós is vonzó (nem vagyok annyi, félreértések elkerülése végett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!