Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért akarnak mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért akarnak mindent fizetni és meghívni a lányokat? .

Figyelt kérdés
... ha utánna meg szidják a lányokat h mindenre meghívatják magukat stb...
2012. jan. 20. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem akarok. Legalábbis mindig biztos nem. Azért egy korrekt lány nem is várja azt, hogy mindig mindenért a fiú fizessen. De azért a randizásnál nyilván a fiú fizessen, ne sírjon a szája!
2012. jan. 20. 12:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Én először meghívnam az agyamba egy jó kis hancúrozasra utána hívnám csak valami másra ;)
2012. jan. 20. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Csak a lúzer fiúk fizetnek mindent a lány helyett.
2012. jan. 20. 12:47
 4/16 A kérdező kommentje:
egy értelmes lány meg nem hagyja :D
2012. jan. 20. 12:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Mert különben nem kellünk a lányoknak.
2012. jan. 20. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
én sose hagyom barátnőmnek hogy fizessen mikor randizgattunk akkor volt hogy talán egyszer ö fizetett de annyi. EZ akkora baj lenne ?
2012. jan. 20. 12:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha csaj lennék pofátlanul mindenre meghívatnam magam ha ilyen lúzer a csávó... :D én is lúzer voltam bár nem nagyon hívtam meg ilyen kihasznalosokat, na de ha akkora marha hogy fizeti mert ne?

Meg a farkát sem tudja az ilyen h hova kell betenni meg a szexre nem nagyon gondol, neked kellene egy toketlen

Pasi?

2012. jan. 20. 12:55
 8/16 A kérdező kommentje:

nem,nem baj,csak én kicsit kellemetlenül érzem magam :D mert sokszor hallottam már olyat fiúktól hogy amiatt panaszkodtak...

és kiváncsi vagyok hogy akkor ez most hogy is van ?

2012. jan. 20. 12:56
 9/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Azért, mert ha nem hívnánk meg akkor meg itt rinyálnál, hogy sóherek vagyunk, mert egy szar szenyára se vagyunk képesek meghívni.

2012. jan. 20. 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgy tökéletes, ha egyszer ő hív meg, egyszer te hívod meg őt, így van a két fél egálban. Attól herótom van, ha soha nem engedi a párom, hogy én fizessek, nem is érzem jól magamat!

Az, hogy miután te nem kérted még is meghívott valaki valamire, hát sz*rd már le hogy utána mit mondd! Te tudod, hogy a lelkiismereted tiszta, ennyi. Pláne ha még erősködtél is, hogy "nem majd én fizetek", de még is félrelök...

2012. jan. 20. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!