Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért akarnak mindent fizetni és meghívni a lányokat? .
Figyelt kérdés
... ha utánna meg szidják a lányokat h mindenre meghívatják magukat stb...2012. jan. 20. 12:43
11/16 zseni001 válasza:
Ez rohadt jó, többet nem költök nőre :)
13/16 anonim válasza:
Nem vág földhöz ha néha napján meghívok egy lányt valamire..
Ritkán szoktam meghívni bárkit is. Az egyenjogúság azt követelné hogy fifty-fifty, de hiszen ők mégis lányok...
Egy nőnél akinek keresete is van más a helyzet.
14/16 anonim válasza:
én egyenesen sértésnek veszem ha a lány akar fizetni.főleg ha még csak randizgattok.szerintem mindig a fiunak kell fizetni
15/16 anonim válasza:
A legtöbb pasi azt gondolj, h nekünk elég kényelmes, ha ők fizetnek és így nagyvonalúnak tűnnek. Szerintem udvarias gesztus, de attól kiakadnék, ha járnék valakivel és mindig ő fizetne. Attól, h lány vagyok, még tudom hogy kell fizetni.
16/16 anonim válasza:
MEgint egy hülye általánosító kérdés. Én nem akarok. Sőt el is várom, hogy mindenki a sajátját állja, de persze ezért is én vagyok az anyagias idióta.
A sok balhere pedig minden szart fizet a csajoknak, akik ezzel pofátlanul visszaélnek és a későbbiekben elvárják a többiektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!