Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus én ezek szerint jó szar pasi lehetek? Alig válaszolnak társkeresőn.
ha azt írod hogy szereted a cicákat akkor egy puhapö.cs-nek fognak gondolni (gondolom 20on éves vagy, és ennyi idős létedre nem tudod hogy a keményekre buknak a csajok...). Én is szeretem a macskákat sőt imádom xD De sosem mondanám ezt egy lánynak hogy "szeretem a cicákat" főleg nem első mondatnak! XD Max annyit hogy "hm bírom a macskákat". Ha nem leszel keményebb akkor beszívtad és egyedül maradsz. Ez van.
F18
Attól, hogy én milyen pasival jönnék össze, vagy milyen a párom, azért meg tudom itélni, hogy az a másik ember átlagos szemmel hogyan néz ki. Mármint, ha valaki nekem nem az esetem attól még nem tartom csúnyának, csak nekem nincs olyan ami megfogna benne. Pl én nem annyira szeretem a szőke hajú, kék szemű embereket, de ettől még nem tartom őket csúnyának. Nem kötelező a képküldés, de egy véleményt tudtam volna nyilvánítani, ami nem szubjektív lett volna, hanem objektiv. Ez olyan, hogy pl tudom, hogy a párom nem sok lánynak tetszene, de ez igazából engem hidegen hagy, mert nekem ő a legjobb, de van olyan pasi is, aki tipikus szépfiú, de nekem meg pont az nem tetszik benne, de ettől még meg tudom ítélni, hogy az átlag szerint jó pasi e vagy sem. De ha nem hát nem, nem erőltetem, csak segíteni próbáltam volna. :)
28/n
Értem, akkor viszont sok sikert ehhez a csajszihoz. :)
Amúgy elég nehéz párt találni ilyen társkeresőkön, szóval ne szontyolódj el, nem mindenki normálisan áll a kérdéshez, lehet sikerült azokat kifognod.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!