Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus én ezek szerint jó szar pasi lehetek? Alig válaszolnak társkeresőn.
Így van, jó benyomást kell kelteni, de azt szépen fokozatosan, és beszélgetésekből kell hogy kiderüljön, hogy neked mik a szándékaid, és mennyire gondolod komolyan. Hagyjad levegőt venni. :)
Ami most így eszembe jutott, hogy valami olyasmi kezdőszöveg jobb lenne, hogy amit te olvasol a csaj adatlapján abból kérdezel valamit meg, nekem az jobban tetszene, hogy mondjuk már így az elején érdeklődést érzek, és nem egy sablon dumával "támadnak le". Nem tudom jól fogalmazom e meg és érthető e amit mondani szeretnék. :D
28/n
Linkeld be a profilképed, és majd mi segítünk, hogy mi lehet a probléma!
A cicák amúgy aranyosak :)
23/N
Az, hogy lehet túl helyesnek tartanak a kép alapján?
Esetleg az ilyen hitetlenkedőknek nem tudod megmutatni magad webkamerán?
Nem, csak ha valaki tök helyes és mondjuk társkeresőn próbálkozik, akkor az sokaknak "gyanus" és attól hiszik, hogy nem igazi, ez kedvteleníti el őket.
Amúgy ha gondolod kideríthetjük, hogy ez a gond e, priviben küldhetsz képet, és akkor elmondom a véleményemet.
28/n
Személyes tapasztalatomból kiindulva kb. 10 elküldött levélből csupán 1-2-re fognak válaszolni. És nem sablon leveleket küldtem, hanem mindenkinek külön megírt levelet, nem nyomulósokat, olyasmiket, mint amit a 28/n válaszoló is írt tippeket.
24F
Hát, ha a páromból indulunk ki, akkor nem vékony (inkább legyen testesebb, macis, nem szeretem a vékony pasikat), barna haj, barna szem. Túl nagy elvárásaim nincsenek, legyen ápolt.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!