Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehet-e egy pasi túl magas?
Randizás terén, lehet-e olyan magasság ami már túl soknak számít és emiatt már nem vonzó a pasi ?
És ha igen , milyen magasságtól ?
Elutasítál egy randit/párkapcsolat kezdetét azért mert a férfi túl magas?
( feltéve hogy nem csontváz vagy 200 kiló a férfi, hanem átlag testalkat)
Vélemények?
Balázs
nekem nincs ilyen, bár én 177 cm vagyok
18/L
Számomra nincs túl magas pasi! 177 cm magas vagyok. :)
A magasság a zsánerem!
22/L
Tapasztalatból mondom, inkább azt utasíták el, aki alacsony.
165cm magas fiúként én már csak tudom. :"(
Én 155 centis lány vagyok, de azzal foglalkozok legkevésbé hogy ki magasabb nálam vagy ki nem. :D:D
16/L
ma 19:27
aranyos lány lehetsz, puszillak ^^
én 161 cm magas vagyok, a barátom pedig 183 cm és semmi problémánk nincs, egyikőnket se zavarja, még akkor se, ha nem magassarkút hordok :D
18/L
Ha mondjuk egy folyosói beszélgetésnél állunk sokan körben, akkor a többség úgy 165-175cm szerintem. És aki ennél jóval több, mondjuk egy fejjel, arra már úgy külön fel kell nézni. minél közelebb van, annál jobban. És ez nekem mindig kicsit fura, kicsit vicces. De azért ritka az annyira magas szerintem.
Párként eddig csak 170-173 centissel volt dolgom. De igazából sose figyeltem a magasságra. Szerintem engem nem zavarna, ha túl magas, hozzászoknék, és ha valamivel alacsonyabb az sem a világvége.
Külsőt tekintve sokkal fontosabb nekem, hogy értelmes feje legyen, és ne legyen kövér vagy nagy darab. Inkább legyen csontkollekció vagy átlagos. A kiló+centi konkretizálva már nem lényeges.
üdv, 33N a 165 centisek közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!